Λουίς Ενρίκε: «Να μην σκεφτόμαστε την Μπαρσελόνα»

Η Παρί Σεν-Ζερμέν μπορεί να βρίσκεται κοντά σε έναν ακόμη τίτλο στη Ligue 1, αλλά πρέπει να ανησυχεί για το αυριανό παιχνίδι με την Κλερμόν και όχι για την αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρσελόνα την επόμενη Τετάρτη, όπως δήλωσε σήμερα ο Λουίς Ενρίκε.
Η Παρί Σεν-Ζερμέν, με 12 βαθμούς διαφορά από τη 2η Μπρεστ στη βαθμολογία, υποδέχεται την ουραγό Κλερμόν.
«Έχουμε σημαντικά παιχνίδια, αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτό αύριο. Δεν έχουμε κερδίσει ακόμα τη Ligue 1, οπότε πρέπει να κερδίσουμε τρία από τα υπόλοιπα επτά παιχνίδια», είπε ο Λουίς Ενρίκε στους δημοσιογράφους.
«Το επίπεδο κινήτρων μας δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Είμαστε σε καλή θέση να κερδίσουμε τα πάντα. Κανένας παίκτης δεν θέλω να σκέφτεται τη Μπαρσελόνα».

Ο αγώνας με το Κλερμόν έρχεται τρεις ημέρες αφότου η Παρί Σεν-Ζερμέν έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας με τη νίκη με 1-0 επί της Ρεν. Με τα παιχνίδια να έρχονται πυκνά και γρήγορα, ο προπονητής γνωρίζει καλά τη σημασία των αλλαγών:
«Έτσι διαχειρίζομαι τα πράγματα ως προπονητής. Δεν είχα ποτέ ομάδα με μόλις 12 ή 13 βασικούς», είπε ο Ισπανός προπονητής. «Πάντα έπαιρνα καλά αποτελέσματα κάνοντας τα πράγματα διαφορετικά. Θέλω οι παίκτες να είναι αφοσιωμένοι και αυτό προκύπτει μέσα από τις εμφανίσεις. Αυτή ήταν πάντα η στάση μου και πάντα δούλευε για μένα. Με βάση το πώς οι παίκτες προπονούνται και κάνουν στον αγώνα, παίζουν». amna