Έπεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στην Σούπερ Λιγκ 2 θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Μπορεί μαθηματικά να υπάρχει περιθώριο, για ένα θαύμα δηλαδή, αλλά αυτά τα "μαθηματικά" είναι που λέμε τόσους μήνες και δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Άλλωστε με 3 μόλις νίκες μετά από 30 αγώνες για τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι απίθανο να πάρει 3 νίκες στα 3 τελευταία ματς και ταυτόχρονα να έρθουν όλα τα άλλα αποτελέσματα ανάποδα. Φέτος, κυρίως, η κάθε ομάδα που πηγαίνει στα Ιωάννινα, βλέπει χαρά. Έτσι και ο Αστέρας Τρίπολης, που "πέρασε" με 0-1 (Πίτσου 90'+3') για την 4η αγωνιστική ημέρα των πλέι-άουτ.
Με τον καπετάνιο (διοίκηση) να έχει πηδήξει ήδη από το καράβι μετά από μεγάλη κωλοτούμπα στις δηλώσεις, είναι ο Νο1 υπεύθυνος για το φετινό βατερλό. Άξιους... συμπαραστάτες στις ευθύνες είχε έναν προπονητή που ήξερε αλλά δεν τολμούσε και άλλον έναν που δεν πολυήξερε. Δίπλα από αυτούς και αρκετοί "κιτρινισμένοι" με κάρτες στον πάγκο, πολλοί... παροικούντες την Ιερουσαλήμ του ΠΕΑΚΙ, ακόμη και οι παρατρεχάμενοι στις συνεντεύξεις Τύπου που έχουν γίνει κεντρικά πρόσωπα σε ανέκδοτα. Άστοχες ανακοινώσεις και ακόμη πιό άστοχες μεταγραφές. Τα έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές, δεν θα τα αναλύσουμε ξανά.
Υποβιβασμός δίκαιος 100% και ευκαιρία για συντριπτική σκούπα.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα όμως είναι πολύ μεγάλος με τεράστια Ιστορία και θα ξαναβρεί τον δρόμο του και θα κάνει και πάλι περήφανη όλη την Ήπειρο όπως έκανε πολλές φορές στο παρελθόν.