Μεγάλο "διπλό" ο Παναιτωλικός του Γιάννη Πετράκη!

Με γκολ του Λομόνακο στο 70ό λεπτό ο Παναιτωλικός του Γιάννη Πετράκη πήρε τεράστιο "διπλό" μέσα στην Κηφισιά με 0-1 για την 4η αγωνιστική των πλέι-άουτ, την ξεπέρασε στη βαθμολογία κι ελπίζει για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκ.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές συγκινήσεις, αν εξαιρεθεί ένα άστοχο διαγώνιο σουτ του Μπαρμπόσα στο 10' και το πλασέ του Τορεχόν, που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, στο 24'.
Ο Οζέγκοβιτς ήταν ο εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της Κηφισιάς, αλλά ούτε στο 52' από την πάσα του Τσανάτζια, ούτε στο 56' από το γύρισμα του Μπιφουμά ο Σέρβος κατάφερε να βρει εστία.
Το επόμενο διάστημα ανήκε στον Λομόνακο. Στο 60' ο Αργεντίνος επιθετικός αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής, στο 65' έκανε την ατομική προσπάθεια και μπήκε στην περιοχή αλλά εκτέλεσε πάνω στον Βαφέα, αλλά στο 70' αξιοποίησε την πάσα του Ζοάο Πέδρο και πλάσαρε τον Αναγνωστόπουλο για το 0-1!
Τα «Καναρίνια» μετρούν 27 βαθμούς, δύο περισσότερους από την προτελευταία Κηφισιά κι οκτώ από τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα, τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη των πλέι άουτ. naftemporiki