«Τεσσάρα» η Νιουκάσλ στην Παρί ΣΖ, «διπλό» η Μπάρτσα

Η συντριβή της Παρί Σεν-Ζερμέν από τη Νιουκάσλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με 4-1 ήταν το αποτέλεσμα που ξεχώρισε από τις αναμετρήσεις της Τετάρτης (04/10), για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η ομάδα του Έντι Χάου έκανε «φύλλο και φτερό» τους Γάλλους δείχνοντας τα… δόντια της στον ανταγωνισμό και πείθοντας με την εν γένει εμφάνισή της ότι αν συνεχίσει σε τέτοιο επίπεδο απόδοσης, μπορεί να φτάσει μακριά.
Με «αόρατο» τον Εμπαπέ, η Πρωταθλήτρια Γαλλίας έγινε έρμαιο στις ορέξεις των διψασμένων για διάκριση ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων.
Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην Ιστορία των δύο ομάδων οι «Καρακάξες» προηγούνταν ήδη με 3-0 στο 50', απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να βγάλει αντίδραση.
Η Μπαρσελόνα «ίδρωσε» αρκετά αλλά κατόρθωσε να περάσει νικηφόρα με 0-1 από το «Ντραγκάο» απέναντι στην Πόρτο. Ο Φεράν Τόρες πέτυχε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, με τον Ισπανό φορ να έχει μπει στο 34' ως αλλαγή στη θέση του Λεβαντόφσκι, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε. naftemporiki.gr