Οι παίκτες που πήρε ο Τζουκάνοβιτς στην αποστολή

Με την πρωινή προπόνηση στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αιγάλεω ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της 1ης αγωνιστικής ημέρας της Σούπερ Λιγκ 2 με τον Τηλυκράτη (24/09-16:00) στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.
Η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με τους Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς και Γιάννη Χλωρό να είναι αισιόδοξοι για την παρουσία της ομάδας στην φετινή Σούπερ Λιγκ 2.
Ο τεχνικός του City, Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς, αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι τόνισε «Εύχομαι πρώτα απ΄ όλα να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες. Για τον αυριανό αγώνα τώρα. Πάμε στην Λευκάδα με στόχο να νικήσουμε. Στόχος του Αιγάλεω σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αν είμαστε πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο και κάνουμε αυτό που πρέπει, είμαι βέβαιος ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.
Σιγά σιγά μπαίνουμε σε έναν ρυθμό, αν και χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο αφού αυτή την χρονική στιγμή δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι στο 100%. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να πάμε στη Λευκάδα και να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Αν η ομάδα έχει αυτοσυγκέντρωση, βγάλει πάθος και αγωνιστικό «τσαμπουκά», είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην «κυανόλευκη» αποστολή που αναχώρησε για το νησί του Ιονίου είναι οι: Κατσιμήτρος, Τσιμόπουλος, Τάμπας, Πολίτης, Χατζηδίμπας, Ζιούλης, Θεολόγου, Ευαγγέλου, Παυλάκης, Μπάλλας, Μπάμπης, Ναζίμ, Κωνσταντακόπουλος, Μαραθωνίτης, Νταβιώτης, Βάρκας, Ζυγκερίδης, Σταμένκοβιτς, Δημητριάδης και Μπρέμπος.