Μπαρσελόνα-Θέλτα 3-2 με εντυπωσιακή ανατροπή!

Εντυπωσιακή ανατροπή πέτυχε η Μπαρσελόνα που σκόραρε τρία γκολ σε οκτώ λεπτά μετατρέποντας το 0-2 σε 3-2 επί της Θέλτα!
Η Θέλτα προηγήθηκε με 0-2 στη Βαρκελώνη έχοντας σκόρερ του δεύτερου γκολ της τον Δουβίκα, αλλά με τρία γκολ μετά το 80' η ομάδα του Τσάβι πήρε μία απίθανη νίκη με 3-2 και συνεχίζει το σερί της στο πρωτάθλημα με το πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο!
Η Θέλτα πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ καθώς στο 17′ ο Ντε Λα Τόρε έστρωσε στον Λάρσεν και εκείνος με πλασέ νίκησε τον Τερ Στέγκεν για το 0-1.
Η Μπαρτσελόνα είχε φλύαρη υπεροχή και κάθε φορά που οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν στην κόντρα, μύριζε γκολ. Ο Φέλιξ έχασε δύο καλές ευκαιρίες μέχρι το 40' όπου η Θέλτα έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Τερ Στέγκεν να λέει αρχικά όχι σε κεφαλιά του Λάρσεν και στη συνέχεια ο Ντε λα Τόρε να αστοχεί ολομόναχος.
Παρόμοιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο όπου η Μπαρσελόνα είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Αραούχο και Γκουντογκάν ενώ στο 70' ο Τερ Στέγκεν έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Δουβίκα.
Τελικά στο 76' ο Έλληνας άσος σκόραρε όταν σε υποδειγματική αντεπίθεση της ομάδας του, πήρε την κάθετη από τον Άσπας και απέναντι από τον Τερ Στέγκεν έκανε το 0-2. Κι ενώ όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, η Μπαρσελόνα πήρε μπρος και έφτασε σε μία επική ανατροπή.
Στο 81' ο Φέλιξ έβγαλε για τον Λεβαντόφσκι που πλάσαρε από πάνω τον Βιγιάρ για το 1-2 και στο 85' ο ίδιος έκανε το 2-2 με πλασέ από το πέναλτι ύστερα από γύρισμα του Κανσέλο. Ο Πορτογάλος ήταν και ο λυτρωτής τρία λεπτά μετά όταν ο Γκάβι του έβγαλε μαγική μπαλιά και εκείνος από κοντά έκανε το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!