Ο Ευριπίδης Κατσαβός νέος πρόεδρος της Βέροιας

Ο Ευριπίδης Κατσαβός είναι πλέον ο νέος πρόεδρος της Βέροιας.
Νέα εποχή ξεκινάει, μετά την ουσιαστική αποχώρηση Μπίκα, για την "Βασίλισσα του Βορρά" και η υποψηφιότητα του βετεράνου άσου της Βέροιας και της ΑΕΚ, ήταν η μοναδική. Η ενασχόληση Κατσαβού είναι σίγουρα κάτι ενθαρρυντικό για την ομάδα της Μακεδονίας, η οποία είναι αβέβαιο σε ποιά κατηγορία θα συμμετέχει τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά τον υποβιβασμό της από την Σούπερ Λιγκ 2.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο:
Ευριπίδης Κατσαβός 
Αδαμίδης Δημήτριος
Βασιλακάκης Αντώνης
Βούλγαρης Σάκης
Κατσούλης Βασίλης
Λιάκος Σωτήρης
Νικόπουλος Διονύσιος
Ραπτοπούλου Κατερίνα
Σωτηριάδης Ιωάννης

Εξελεγκτική επιτροπή:
Μπίκας Αχιλλέας
Μπίκας Κωνσταντίνος
Σαμψωνίδης Γιώργος

Στην επαναληπτική εκλογική διαδικασία διαβάστηκε και γραπτή δήλωση του νέου προέδρου της Βέροιας, ο οποίος απουσίαζε από την διαδικασία για προσωπικούς λόγους και αναφέρει τα εξής:

"Εγώ ο Ευριπίδης Κατσαβός, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και γονέας αθλητή των τμημάτων υποδομής, αποφάσισα να ηγηθώ ως έσχατη λύση, της προσπάθειας σωτηρίας του συλλόγου, μπαίνοντας μπροστάρης μιας ομάδας που αποτελείται από γονείς και φίλους της ιστορικής βασίλισσας του Βορρά.
Κύριος σκοπός μας είναι η επιβίωση και η διατήρηση του οικοδομήματος που λέγεται Βέροια, καθώς και των τμημάτων υποδομών, με τις πενιχρές μας δυνάμεις αναγκαστικά, με συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού, βασιζόμενοι στους αθλητές των τμημάτων υποδομών.
Δηλώνουμε υπεύθυνα ακόμα μια φορά ότι αποτελούμε την έσχατη λύση της ομάδας, προκειμένου αυτή να συνεχίσει να υπάρχει και να μην σβήσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, και τονίζουμε οτι οποιαδήποτε στιγμή βρεθεί σοβαρός επενδυτής για να αναλάβει τις τύχες της, επί τόπου και χωρίς ενδιάμεσους, θα παραδώσουμε τη διοίκηση της ομάδας.
Εγώ προσωπικά, αλλά και η ομάδα μου, ζητούμε από όλους αυτούς που αγαπούν την ομάδα, αλλά και γενικότερα το ποδόσφαιρο του νομού μας, να στηρίξουν την προσπάθεια μας και να συμπράξουν μαζί μας".