Πετράκης για Χριστοβασίλη:  «Πολύ μεγάλος παράγοντας με βεληνεκές και ήθος, μου στιγμάτισε τη ζωή και την καριέρα»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Πετράκης, με τον προπονητή του Λεβαδειακού να κάνει την αποτίμηση του πρωταθλήματος.
Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, που οδήγησε την ομάδα στην έξοδο στην Ευρώπη, έκανε ειδική αναφορά στον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Αναλυτικά:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα, το δικαιούταν και ο Παναθηναϊκός αλλά η ΑΕΚ παρήγαγε ένα ποδόσφαιρο που δικαιολογεί την κατάκτηση του τίτλου».

Όσο για τον κορυφαίο προπονητή του πρωταθλήματος: «Θα έδινα τον τίτλο στον Αλμέιδα, διότι κατάφερε να πείσει ένα γκρουπ ανθρώπων να ταυτιστεί με την ιδέα του. Όλα αυτά με παιδιά που δεν είχαν τα χαρακτηριστικά από πριν που θα δικαιολογούσαν αυτό το πλάνο. Όσο περνούσε ο καιρός βελτιωνόταν και άλλο».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ: «Κρίνονται στην στιγμή αυτά τα παιχνίδια, παίζει ρόλο η συγκέντρωση και το πλάνο, είναι ανοιχτός ο τελικός».

Για τον Γιώργο Χριστοβασίλη που «έφυγε» από τη ζωή: «Ήταν ένας πολύ μεγάλος παράγοντας με βεληνεκές και ήθος, μου στιγμάτισε τη ζωή και την καριέρα. Ήταν τα πιο δημιουργικά χρόνια στην καριέρα μου. Θα τον θυμάμαι πάντα με αγάπη και σεβασμό».

Ενώ για το μέλλον του: «Θα κάνουμε μία κουβέντα με τον πρόεδρο, αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω τώρα».