Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Χριστοβασίλη

Σε κλίμα οδύνης και βαρύτατου πένθους πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Χριστοβασίλη.
Πλήθος κόσμου παρέστη στην τελετή που έγινε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Γλυφάδα όπου αποχαιρέτησαν τον ιστορικό πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, τον άνθρωπο που οδήγησε την ομάδα επί 15 χρόνια στη νέα εποχή των επιτυχιών και της καταξίωσης.
Στον άνθρωπο που με γενναιότητα και αξιοπρέπεια έδωσε την μάχη για την ζωή του.
Στεφάνια έστειλαν οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Ιβάν Σαββίδης, Βαγγέλης Μαρινάκης, Σούπερ Λιγκ, ΕΠΟ, Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Μποροβήλος, Καρμιώτισσα, οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ο ΠΑΣ Αθηνών, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Δημήτρης Παπαγεωργίου και πάρα πολλοί άλλοι.
Το παρόν έδωσαν σύσσωμος ο ΠΑΣ Γιάννινα, αντιπροσωπεία των Blue Vayeros, οι Κώστας Καραπαπάς, Μηνάς Λυσάνδρου, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, Κάτια Κοξένογλου, Ηλίας Κώτσιος, Ανδρέας Μπονόβας, Γιάννης Πετράκης, εκπρόσωπος του Παναιτωλικού, Γιώργος Κασναφέρης, Άκης Μάντζιος, Θέμης Τζημόπουλος, Γιώργος Βήτας, Αλέξης Μιχαήλ, Στέφανος Σιόντης, Αλέξανδρος Καρτάλης, Κώστας Περιστερίδης, Παντελής Κολόκας, Χάρης Λαζάνης, εκπρόσωπος της Τράπεζας Ηπείρου και πολλοί πολλοί ακόμη.
Επιθυμία του ιδίου του Γεώργιου Χριστοβασίλη ήταν, αντί στεφάνων, να κατατεθούν δωρεές υπέρ του Οικοτροφείου και των σχολείων Δουραχάνης.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Οικοτροφείου που εδώ και 32 χρόνια προσφέρει την ζεστασιά και την φροντίδα σε παιδιά, ηλικίας 6 έως 18 ετών, είναι οι κάτωθι:
Εθνική Τράπεζα – GR0401103590000035929619548
Τράπεζα Πειραιώς – GR5901724070005407007576472

(εικόνες από το gazzetta.gr)