Με πρωταγωνιστή τον Κόντε, Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-3!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέδρο Κόντε, που επέστρεψε στην βασική 11άδα μετά από πολλούς μήνες και σκόραρε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ, ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας, για την τελευταία αγωνιστική ημέρα των πλέι-άουτ.
Σε ένα ανοικτό παιχνίδι, ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με τον Γιαννιώτα στο 28', ενώ οι Ηπειρώτες απάντησαν με τα γκολ των Κόντε στο 34' και του Ροσέρο στο 38'. Όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Λεβαδειακός με τον Τσάπρα έκανε το 2-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έκανε το 3-2 με τον Βρακά στο 77' και ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο τελικό 3-3 με τον Παμλίδη στο 80'.
Έτσι η ομάδα του Θανάση Στάικου τερμάτισε στην 9η θέση με 34 βαθμούς, πάνω από Αστέρα και Παναιτωλικό.
Ο Κόντε έδειξε για μια ακόμη φορά την μεγάλη του κλάση και πως παρά του δύο συνεχόμενους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, παραμένει ένας παίκτης-κόσμημα για το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας (86' Ντεντάκης), Νίκας (15' Δούμτσιος), Μεχία, Γιαννιώτας (86' Τόρο), Λιάγκας, Λούα Λούα (63' Βράκας), Συμελίδης, Παζ.
ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Αλ. Λώλης (73' Λεό), Κόντε (73' Κύρκος), Ροσέρο, Παμλίδης, Εραμούσπε, Ριένστρα (57' Καραχάλιος), Ράντου, Μπορταγκαράι (90' Παντελάκης), Τζίνο.