Αναστόπουλος: «Στην Ελλάδα μπορεί να είναι Τρίτη και να σου πούνε ότι είναι Τετάρτη ξημερώματα»

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Πιάνω την κοιλιά μου από τα γέλια. Είναι κατάσταση αυτή με τον τελικό Κυπέλλου; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Υποβαθμίζει και τις δύο μεγάλες ομάδες, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αυτή η κατάσταση. Ο τελικός Κυπέλλου στην Αγγλία, που είναι μεγαλύτερος θεσμός, γίνεται κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Αύριο, μεθαύριο μπορεί να πουν κάτι άλλο. Το θέμα δεν είναι να προτείνουμε, αλλά να είμαστε σοβαροί. Γελάει όλος ο κόσμος» είπε αρχικά ο θρύλος του Ελληνικού ποδοσφαίρου και συνέχισε αναφερόμενος στο παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού:

«Στην Ελλάδα μπορεί να είναι Τρίτη και να σου πούνε ότι είναι Τετάρτη ξημερώματα. Στην Αμερική λένε ότι ο 2ος δεν είναι τίποτα. Το ότι θα σου παρουσιάσουν ότι ο δεύτερος είναι καλύτερος από τον πρώτο είναι τρομακτικό! Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια, είναι καλύτερη. Το τι λέω εγώ δεν έχει κάποια αξία. Στην ουσία, είναι ένα ματς πολύ μεγάλης αξίας για τις δύο ομάδες που δυστυχώς δεν είναι για να παίζουν για την 3η θέση, είναι για να παίρνουν πρωταθλήματα. Ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα γιατί στα δύο προηγούμενα ματς έδειξε μία σοβαρότητα, παρουσιάζεται σε πιο καλή κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ μου δείχνει μία αστάθεια. Την μία Κυριακή… πετάει, την άλλη ψάχνεις να τον βρεις».

Για τις δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς ότι ντρέπεται να κοιτάξει τους παίκτες του στα μάτια: «Ο Γιοβάνοβιτς έχει βελτιώσει τον Παναθηναϊκό. Για τον κορωνοϊό είναι εσωτερικό θέμα, το τι υπήρχε μέσα στην ομάδα. Όταν χάνεις ένα στόχο, προχωράς, αλλά δεν θέλω να ερμηνεύσω τι εννοεί, εγώ λέω ότι στην διετία που είναι στον Παναθηναϊκό τον βελτίωσε. Δεν τρώει, πλέον, τρία και τέσσερα γκολ στην επαρχία».