Οι οπαδοί του Ηρακλή έκαναν αποχή από το ματς με τον Μακεδονικό λόγω Κούγια!

Μακριά από τις κερκίδες του «Καυταντζογλείου» έμειναν οι οπαδοί του Ηρακλή στην αναμέτρηση με τον Μακεδονικό, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την εμπλοκή του Αλέξη Κούγια στη διοίκηση.
Με καζάνι που βράζει μοιάζει τις τελευταίες ώρες ο Ηρακλής!
Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανάληψη των διοικητικών ηνίων της ομάδας από τον Αλέξη Κούγια σε συνεργασία με τον Στράτο Ευγενίου και τον Τομ Παπαδόπουλο, οι οπαδοί της ομάδας έκαναν πράξη τα όσα ανέφεραν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, στην οποία και γνωστοποιούσαν ότι δεν αναγνωρίζουν πλέον το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.
Έτσι στην αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2 οι παίκτες του «Γηραιού» αγωνίστηκαν απέναντι στον Μακεδονικό μπροστά σε άδειες κερκίδες καθώς οι οπαδοί της ομάδας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή διαμαρτυρόμενοι για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Την ίδια στιγμή στις κερκίδες του «Καυταντζογλείου» παρόντες ήταν ο Αλέξης Κούγιας και ο Στράτος Ευγενίου οι οποίοι παρακολούθησαν από τη θύρα των επισήμων την αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα.
ΠΗΓΗ: Σπορ FM