Νιουκάσλ-Τότεναμ 6-1!

Επίδειξη δύναμης έκανε η Νιουκάσλ, η οποία διέσυρε με 6-1 την Τότεναμ το βράδυ της Κυριακής, για την 32η αγωνιστική ημέρα της Πρέμιερ Λιγκ!
Η ομάδα του Χάου ήταν καταιγιστική και μάλιστα με την συμπλήρωση του 9ου λεπτού είχε πετύχει ήδη 3 τέρματα και 5 πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισό του α' ημιχρόνου. Η Νιουκάσλ πήρε προβάδισμα από τα… αποδυτήρια με τον Μέρφι να βρίσκει δίχτυα στα 62" από κοντά έπειτα από επέμβαση του Γιορίς μετά από σουτ του Ζοέλινγκτον που είχε κάνει εξαιρετική προσπάθεια. Ο Βραζιλιάνος, πάντως, τα κατάφερε στο 6ο λεπτό αφού αξιοποίησε μακρινή μπαλιά, πέρασε τον Γάλλο τερματοφύλακα και άνετα έγραψε το 2-0.
Ο Μέρφι σκόραρε στο 9', στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με εκτός περιοχής «ρουκέτα», που άφησε άγαλμα τον Γιορίς. Η πανέξυπνη μπαλιά του Γουίλοκ στο 19' ξεγύμνωσε την άμυνα της Τότεναμ, ο Ίσακ έγινε αποδέκτης της μπάλας και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ δύο λεπτά μετά από τακουνάκι του Λόνγκσταφ εκτέλεσε ακαριαία ο Σουηδός φορ για το 5-0!
Τα πρώτα σημάδια ζωής φάνηκαν από την Τότεναμ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τον Κέιν να μειώνει στο 49', πλασάροντας τον Πόουπ, αφού πρώτα μπούκαρε στην περιοχή. Ο Γουίλσον έγινε αποδέκτης της μπάλας στο 67', έπειτα από... μπιλιάρδο και από κοντά πλάσαρε για το τελικό 6-1.