Σοκ και δέος: Η Μίλαν διέσυρε με 0-4 τη Νάπολι μέσα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα»!

Μίλαν από τα παλιά, διέλυσε με το εκκωφαντικό 0-4 τη διαφαινόμενη πρωταθλήτρια Νάπολι μέσα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και… έστειλε μήνυμα ενόψει των αγώνων των δύο ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Παράλληλα, οι «Ροσονέρι» έπιασαν και αυτοί τετράδα (ανεβαίνοντας τρίτοι) και το… τρενάκι για ένα εισιτήριο για τα «αστέρια» συνεχίζεται.
Την ίδια ώρα, στις κερκίδες υπήρχε μεγάλη ηρεμία αφού οι οπαδοί της Νάπολι διαμαρτυρήθηκαν σιωπηρά για τα ακριβά εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με τη Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και πριν τον αγώνα έξω από το γήπεδο υπήρξαν αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά του Ντε Λαουρέντις.
Η Μίλαν από την αρχή μπήκε με… άγριες διαθέσεις παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Ο Λεάο έκανε το 0-1 στο 17ο λεπτό με τρομερό τσίμπημα, με τη Νάπολι να μην μπορεί να αντιδράσει στην συνέχεια ιδιαίτερα και να φαίνεται πως έχει πρόβλημα χωρίς τον Οσιμέν.
Ο Ντίαθ στο 25' διπλασίασε τα τέρματα για τους «Ροσονέρι» με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τη Μίλαν να έχει ισχυρό προβάδισμα. Ο Λεάο ξαναχτύπησε στο 59' για το 0-3, ενώ ο Σαλεμάκερς στο 67' διαμόρφωσε το τελικό 0-4!
Η Νάπολι δεν θύμιζε σε τίποτα τη φετινή ομάδα του Σπαλέτι, αλλά τους «Παρτενοπέι» των περασμένων χρόνων που σε αρκετά μεγάλα ματς… παραπατούσε. Φάνηκε πως η μίνι διακοπή την επηρέασε, αφού έχασε τον ρυθμό της. Παράλληλα, είδε τη Μίλαν να της ρίχνει ένα «γερό χαστούκι» και να της στέλνει μήνυμα ενόψει των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.
Παρά την βαριά ήττα, λοιπόν, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι συνεχίζει στην κορυφή με 71 βαθμούς, ενώ η Μίλαν βρίσκεται στην 3η με 51 στο -4 από την 2η Λάτσιο. Σπορ FM