Κολομητρούσης: «Πολύ άσχημο που αποσύρεται ο Απόλλων»

Ο Κώστας Κολομητρούσης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την απόσυρση του Απόλλωνα Λάρισας από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.
Ο βετεράνος μπακ της Εθνικής, του Άρη, της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας, αρχικά αναφέρθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών. «Το πιο θλιβερό απ' όλα είναι το δυστύχημα των Τεμπών. Μας φαρμάκωσε» σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Εγώ ξεκίνησα από τον Απόλλωνα Λάρισας, έφυγα και έκλεισα την καριέρα μου εκεί. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου μετά την ΑΕΛ. Ο μη καλός χειρισμός έφερε την ομάδα εδώ που την έφερε. Είναι πολύ άσχημο να αποσύρεται στη μέση του πρωταθλήματος. Όταν, όμως, δεν υπάρχουν τα χρήματα είναι λογικό να κάνει ένα ξεπέταγμα και μετά να ξεφουσκώσει. Εμείς είμαστε μία ομάδα παλαιμάχων. Δεν ερωτηθήκαμε ποτέ. Ο πρόεδρος βάζει τα χρήματα και ο ίδιος αποφασίζει, είναι και προπονητής. Δεν μπορείς να πεις τίποτα».
Κατέληξε λέγοντας: «Η ομάδα αυτομάτως παίζει ερασιτεχνικά απ' ότι λένε. Ο Ερασιτέχνης τώρα έχει τον πρώτο λόγο. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Ομάδες επαρχιακές εδώ που τα λέμε δεν μπορούν να βρίσκονται στην Super League 2. Ο Απόλλωνας Λάρισας μπορεί να είναι σε ένα καλό επίπεδο στην Γ' Εθνική. Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή η ΑΕΛ θα επιστρέψει».