Παραιτήθηκε και πάει στο εξωτερικό ο Γιώτης Τσαλουχίδης

Υποστολή... σημαίας στην "Βασίλισσα του Βορρά", καθώς ο τεχνικός διευθυντής, Γιώτης Τσαλουχίδης, αποχωρεί από την ιστορική ομάδα!
Όπως αποκαλύπτει το kerkidasport.gr, ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, δέχθηκε από το εξωτερικό μια πολύ σοβαρή όσο και δελεαστική επαγγελματική πρόταση, την οποία δεν μπορούσε να αρνηθεί και έτσι μετά από 2,5 χρόνια αποτελεί παρελθόν για την ΠΑΕ Βέροια!

Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του αναφέρει:

"Μετά από 2,5 χρόνια ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από την ομάδα που ξεκίνησα και ανδρώθηκα. Οι λόγοι που με αναγκάζουν να αποχωρήσω είναι καθαρά επαγγελματικοί.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπίκα που με εμπιστεύτηκε αυτή την σημαντική θέση στην ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι έκανα το καλύτερο δυνατό. Λυπάμαι που οι κόποι αυτών των χρόνων δεν ευοδώθηκαν, ήταν πραγματικά κρίμα μια τέτοια προσπάθεια να μην ανταμειφτεί όπως της άξιζε.

Ευχαριστώ την τωρινή διοίκηση στο δύσκολο έργο που ανέλαβε, τον κ. Αποστολίδη, τον κ. Διαμάντη, τον κ. Νούλα και τα υπόλοιπα στελέχη, όπως και τους προπονητές από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα μέχρι και σήμερα, για την συνεργασία που είχαμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία μας και εύχομαι ο φετινός στόχος της "Βασίλισσας" να επιτευχθεί.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας μας που αυτή την δύσκολη στιγμή πρέπει να παραμείνουν δίπλα της και να την βοηθήσουν.

Εύχομαι επίσης, ο δεύτερος γύρος να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Ήταν τιμή μου που δούλεψα σε αυτή την ομάδα, σας ευχαριστώ όλους".