Αποχωρεί ο Φιρμίνο μετά από 8 χρόνια

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Ρομπέρτο Φιρμίνο για την Λίβερπουλ μετά από από 8 σπουδαία, σύμφωνα με το Sky Sports, με τον Βραζιλιάνο να ενημερώνει τον Γιούργκεν Κλοπ πως δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.
Μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ μέχρι πρόσφατα να εξέφραζε δημόσια την επιθυμία του να δει τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να συνεχίζει να φορά των 6 φορές Πρωταθλητών Ευρώπης, όμως σύμφωνα με το Sky Sports, o Βραζιλιάνος στράικερ ανακοίνωσε σήμερα (03/03) στον Γερμανό τεχνικό την επιθυμία του να μην υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο.
Ο διεθνής Βραζιλιάνος αποτέλεσε έναν από τους πρώτους «στρατιώτες» και πυλώνες της μαγικής εποχής του Κλοπ στη Λίβερπουλ αλλά κι έναν από τους πρωταγωνιστές της αναγέννησης των "Ρεντς", κατακτώντας μαζί τους 1 Τσάμπιονς Λιγκ, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 1 Πρωτάθλημα Αγγλίας, 1 Κύπελλο Αγγλίας και 1 Κομιούνιτι Σιλντ. Επίσης με την Λίβερπουλ έφτασε σε 2 ακόμη τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και 1 τελικό Γιουρόπα Λιγκ.