Τσιώλης: «Συνθήκες καλύτερες από Σούπερ Λιγκ στον Ηρακλή»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τσιώλης.
Ο προπονητής του Ηρακλή μίλησε για τη διακοπή του πρωταθλήματος και το πως αυτή έχει επηρεάσει την ομάδα του, τον στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και τις συνθήκες που ο ίδιος συνάντησε στον «Γηραιό».

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι πολύ τυχερός, έχουμε καλά παιδιά με πολύ ωραία νοοτροπία, αλλά κάνουμε προπόνηση χωρίς να υπάρχουν αγώνες. Πλέον είναι θέμα επιβίωσης για τα ίδια τα παιδιά, να φάνε, να βάλουν βενζίνη».

Για την αγωνιστική εικόνα του Ηρακλή: «Δίνουμε κάθε ημέρα τον καλύτερο μας εαυτό, ο πρόεδρος βοήθησε οικονομικά, δίνοντας μία "ένεση", αλλά πλέον δεν γίνεται να λύνονται έτσι τα προβλήματα και χρειάζεται να βρεθεί μία λύση. Ο Ηρακλής είναι μία ήρεμη ομάδα, με ένα πολύ καλό αθλητικό κέντρο και η απόδοση μας μου δείχνει ότι θα αρχίσουμε να… ακουμπάμε στις πρώτες θέσεις και αν έχουμε την απόδοση που πρέπει θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα και να πάρουμε ότι μας αναλογεί». 

Και συμπλήρωσε: «Εμένα με βοήθησε πολύ η ομάδα, κάναμε μία αξιολόγηση του υλικού, είχαμε βρει τα συστήματα μας αλλά η διακοπή αυτή μας βοήθησε στους αυτοματισμούς μας όπως και στην ενσωμάτωση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Πραγματικά για εμένα ήταν πολύ ευχάριστο το γεγονός πως η ομάδα όταν ήρθα εγώ ήταν σε άριστη κατάσταση. Βρήκα καλύτερες συνθήκες και από ομάδες Σούπερ Λιγκ που είχα βρεθεί, με τον Ηρακλή να δείχνει ότι είναι μεγάλη ομάδα».