Ο Πετράκης, ο Ταουσιάνης, ο Τζημόπουλος, ο Λεβαδειακός και ο ΠΑΣ Γιάννινα

Έντονο "χρώμα" ΠΑΣ Γιάννινα έχει ο φετινός Λεβαδειακός.
Η ομάδα της Βοιωτίας, μετά την περυσινή μεγάλη πορεία υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ταουσιάνη και την άνοδο από την Σούπερ Λιγκ 2 στην Σούπερ Λιγκ, πλέον συνεχίζει την προσπάθειά της για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.
Την θέση του Ταουσιάνη ο οποίος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν, πήρε αρχικά ο Βέλιτς και πλέον στο "τιμόνι" της ομάδας βρίσκεται ο Γιάννης Πετράκης, που έχει αναλάβει και το δύσκολο έργο της συνέχειας.
Στο δυναμικό της ομάδας συνεχίζει να είναι και ο Θέμης Τζημόπουλος. Ο Πρωταθλητής Ωκεανίας με τη Νέα Ζηλανδία το 2016, διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα.
Ταουσιάνη, Πετράκη και Τζημόπουλο "ενώνει" ο "Άγιαξ της Ηπείρου", καθώς και οι 3 έχουν περάσει από τα Ιωάννινα. Ο Γιάννης Πετράκης μάλιστα στα 5,5 χρόνια που ήταν στον ΠΑΣ, αναδείχθηκε Καλύτερος Προπονητής της Σούπερ Λιγκ το 2015, ενώ την επόμενη σεζόν έγραψε Ιστορία καθώς εξασφάλισε την συμμετοχή του ΠΑΣ Γιάννινα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Στις 2 τελευταίες του χρονιές είχε βοηθό τον Γιάννη Ταουσιάνη.
Τέλος, ο Θέμης Τζημόπουλος τίμησε για 9 χρόνια την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, έζησε μεγάλες χαρές και επιτυχίες και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τον Ταύρο.