Τσάμπιονς Λιγκ: Όλα τα φώτα στο Λίβερπουλ

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ η αποψινή και όλα τα φώτα στο Λίβερπουλ, με τους "Ρεντς" να υποδέχονται την Ρεάλ Μαδρίτης για την φάση των "16" του θεσμού.
«Το Σαββατοκύριακο είδα για πρώτη φορά τον περσινό τελικό με τη Ρεάλ. Ήταν βασανιστήριο. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι, μπορούσαμε να νικήσουμε. Έβλεπες την εμπειρία τους και ότι δεν χάνουν την αυτοπεποίθησή τους, ενώ εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία. Αυτό μπορείς να μάθεις από εκείνους. Τώρα όμως είμαστε δύο διαφορετικές ομάδες σε διαφορετικό σημείο της σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζουμε τώρα και όχι πριν από τέσσερις εβδομάδες» είπε σχετικά ο Γιούργκεν Κλοπ.
Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξενεί την Νάπολι, η οποία πραγματοποιεί μια μυθική σεζόν στο Καμπιονάτο και είναι έτοιμη να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
«Η αντίπαλός μας έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς σε παιχνίδια νοκ άουτ, αλλά στους τελευταίους αγώνες μας στο πρωτάθλημα προσπαθήσαμε να παίξουμε σκεπτόμενοι έτσι, δηλαδή σαν να μην υπάρχει η απόστασή μας από τον δεύτερο» ήταν τα λόγια του προπονητή των Ναπολιτάνων, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Συνοπτικά:
22:00: Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης (CosmoteSport2)
22:00: Άιντραχτ- Νάπολι (CosmoteSport3)