Μέσι και Σκαλόνι Κορυφαίοι στον Κόσμο για το 2022!

Ο Λιονέλ Μέσι πρόσθεσε στην ανεξάντλητη προσωπική του συλλογή ακόμη ένα βραβείο, καθώς αναδείχθηκε από την ΦΙΦΑ ως ο Κορυφαίος Παίκτης στον Κόσμο για το 2022!
Απόλυτα δίκαια, καθώς οδήγησε την Εθνική Αργεντινής στη κορυφή του Κόσμου κατακτώντας το Μουντιάλ μετά από 36 ολόκληρα χρόνια και την εποποιία του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στα γήπεδα του Μεξικό.
«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Τον Σκαλόνι και τον Μαρτίνες που είναι εδώ απόψε. Αυτό το βραβείο είναι μια αναγνώριση για όλους. Ήταν μια περίεργη χρονιά για εμένα. Το όνειρο της ζωής μου έγινε πραγματικότητα. Είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή και λίγοι μπορούν να το πετύχουν. Ευχαριστώ την οικογένεια και τον λαό της Αργεντινής. Το Μουντιάλ θα μείνει για πάντα στις αναμνήσεις της ζωής μας», ανέφερε εμφανώς συγκινημένος ο Αργεντίνος σούπερ σταρ κατά την παραλαβή του βραβείου και παράλληλα συμπλήρωσε ένα μυθικό καρέ του επτά, με βάση τις ατομικές του διακρίσεις.
Συγκεκριμένα, έχει στη συλλογή του 7 Χρυσές Μπάλες. Πλέον, έχει και 7 FIFA The Best Player Awards, έχει σκοράρει 700 γκολ με τις φανέλες των συλλόγων που έχει αγωνιστεί(Μπαρσελόνα και Παρί ΣΖ) και μετά την χθεσινή του επιτυχία έφτασε στα 77 ατομικά βραβεία!
Απλά αξεπέραστος…

Ο Λιονέλ Σκαλόνι Κορυφαίος Προπονητής της χρονιάς

Ο Λιονέλ Σκαλόνι, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ, ήταν ο θριαμβευτής στα βραβεία The Best της FIFA καθώς αναδείχθηκε μετά από σχετική ψηφοφορία καλύτερος προπονητής για το 2022.
Αμέσως μετά την παραλαβή του τροπαίου, ο Σκαλόνι φίλησε τα παιδιά του και αγκάλιασε τον Εμιλιάνο Μαρτίνες και τον Λιονέλ Μέσι, ενώ έκανε χειραψία και με τον Κιλιάν Εμπαπέ.
«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπεις ευτυχισμένους ανθρώπους στη χώρα σου. Αυτός ο θρίαμβος είναι γι’ αυτούς.
Ευχαριστώ τους 26 παίκτες που μας οδήγησαν στη δόξα, χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα. Ευχαριστώ όλο το προπονητικό μου επιτελείο, που είναι φίλοι μου. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τον μπαμπά μου, τη μαμά μου… Σας ευχαριστώ».