Έμεινε εκτός η Μπαρσελόνα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την ανατροπή στο Ολντ Τράφορντ και επικράτησε με 2-1 της Μπαρσελόνα, παίρνοντας την πρόκριση για τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ήρθε μόλις στο 3ο λεπτό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κασεμίρο έβγαλε κάθετη πάσα στον Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος σούταρε μέσα στην περιοχή και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 16', ο Φερνάντες τράβηξε τον Μπαλντέ μέσα στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και ο διαιτητής έδειξε την "άσπρη βούλα". Ο Λεβαντόφσκι μετέτρεψε την εκτέλεση σε γκολ παρά την προσπάθεια του Ντε Χέα και η Μπαρσελόνα άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης… παγώνοντας το Ολντ Τράφορντ. Ο ρυθμός έπεσε και από τις δυο ομάδες, με τους "Μπλαουγκράνα" να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα χάρη στο γκολ του Λεβαντόφσκι.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο 47′, ο Μπρούνο Φερνάντες βρήκε τον Φρεντ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, με τον Βραζιλιάνο να στρώνει τη μπάλα μπροστά του και να κάνει το σουτ για την ισοφάριση σε 1-1. Οι Άγγλοι συνέχισαν να πιέζουν ψηλά στο γήπεδο και έδειχναν πως έχουν το "πάνω χέρι" στο ματς. Στο 64′ και κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Καταλανοί έχασαν τεράστια ευκαιρία, με την κεφαλιά του Κουντέ να σταματάει στον Ντε Χέα, ο οποίος απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο κόρνερ. Το σύνολο του Τεν Χαγκ στο 73' κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή χάρη σε γκολ του Άντονι. Τα σουτ των Γκαρνάτσο και Φρεντ σταμάτησαν σε σώματα αμυντικών, όμως ο Άντονι πήρε το… ριμπάουντ και με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Τερ Στέγκεν για το 2-1.
Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι κράτησαν περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους… παίζοντας με τον χρόνο. Η Μπάρτσα έχασε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Λεβαντόφσκι και έτσι οι "Κόκκινοι Διάβολοι" πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη, που τους έδωσε την πρόκριση για την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.
Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο ματς του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο Ολντ Τράφορντ και πρώτο γκολ για τον Πολωνό, ο οποίος φτάνει τα 99 ευρωπαϊκά γκολ στην καριέρα του.