Μεγάλη νίκη της Μονακό με Παρί ΣΖ!

Η Μονακό ενέτεινε ακόμη περισσότερο τον προβληματισμό στο «στρατόπεδο» της Παρί Σεν-Ζερμέν, λίγες ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Μπάγερν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μετά τον αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ στο Κύπελλο, οι πρωταθλητές Γαλλίας έχασαν και στο «Λουί Ντε» με 3-1, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Ligue 1, και θα πρέπει να διορθώσουν πολλά πράγματα ως την Τρίτη (14/02), οπότε θα υποδεχθούν στο «Παρκ ντε Πρενς» τους Βαυαρούς.
Η Παρί έπαιξε βέβαια χωρίς τους τραυματίες Μέσι και Εμπαπέ (μόνο ο Αργεντίνος έχει ελπίδες να προλάβει το παιχνίδι με την Μπάγερν), αλλά οι απουσίες αυτές δεν δικαιολογούν τα αμυντικά κενά, που επέτρεψαν στους Μονεγάσκους να πετύχουν τρία γκολ στο α' ημίχρονο.
Ο Γκολόβιν άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό και ο Μπεν Γεντέρ στο 18' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο 17χρονος Ζαϊρ-Εμερί μείωσε προσωρινά (39'), αλλά στις καθυστερήσεις του α' μέρους ο Μπεν Γεντέρ «χτύπησε» για δεύτερη φορά και διαμόρφωσε το τελικό 3-1, αφού οι Πρωταθλητές ήταν σχεδόν ακίνδυνοι επιθετικά και ελάχιστα απείλησαν τον Νίμπελ, ενώ αντίθετα η Μονακό είχε ευκαιρίες να μετατρέψει τη νίκη σε θρίαμβο. ΑΠΕ-ΜΠΕ