ΠΑΣ Γιάννινα-Ιωνικός 0-0

Ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) αναδείχθηκαν πριν από λίγους στους "Ζωσιμάδες" ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικός, στην αναμέτρηση που άνοιξε την 22η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Οι Ηπειρώτες είχαν τις ευκαιρίες και μάλιστα εντυπωσιακές, για να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης, όμως η ομάδα της Νίκαιας είδε την εστία της τελικά να μην παραβιάζεται.
Ο ΠΑΣ είχε δοκάρι με τον Τζίμα στο 95', έχασε τρομερή ευκαιρία με τον Μπάλαν στο 59', που είχε και δοκάρι στο 42' και τελικά έμεινε στο 0-0.
Στο 66' αποβλήθηκε ο Ρομαό για τους φιλοξενούμενους, με 2η κίτρινη κάρτα μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον Λώλη.
Ανυσηχία προκαλεί ο τραυματισμός του Παμλίδη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μάλιστα ο Θανάσης Στάικος δήλωσε γι' αυτό: «Άσχημος ο τραυματισμός του Παμλίδη, ελπίζω να μην έχει πάθει κάτι σοβαρό».

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο (86' Τζίμας), Ριένστρα (55' Ριένστρα), Παμλίδης (45' λ. τρ. Λώλης), Μορέιρα (86' Λεό), Μπαλάν.
Ιωνικός (Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Ρουμπουλάκου, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Μύγας, Σάκιτς, Φαντιγκά (46' Καμπράλ), Κάνιας, Λοβέρα (68' Αντούνες), Σεμπά, Μάντζης (74' Μάνος, λ. τρ. 90+1' Μπουένα).