Έκανε το "μπαμ" με Λώττα!

Έκανε το "μπαμ" με την απόκτηση του Άρη Λώττα!
Ο λόγος για τον Αστέρα Καρδίτσας, ο οποίος απέκτησε τον πολύπειρο Γιαννιώτη χαφ, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, την φανέλα των Άρη, Κέρκυρας, Αναγέννησης Καρδίτσας, Τρικάλων, Λοκομοτίβ Μέζντρα και Πανηλειακού και ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Σας είχαμε ενημερώσει ότι έρχονται για την ομάδα μας σημαντικές προσθήκες ποδοσφαιριστών.

Έτσι λοιπόν σήμερα η ομάδα μας μέσω του τεχνικού της διευθυντή Άρη Παπαδάκου ενεργοποίησε τις δύο μεγάλες προσθήκες, των Άρη Λώττα και Κωνσταντίνο Μπακρατσά.

Δύο παίκτες που είχαν συμβάλει τα μέγιστα ώστε να βρεθεί η μεγαλύτερη ομάδα του νόμου μας, Αναγέννηση Καρδίτσας στην Β' Εθνική.

Για τον Άρη Λώττα δεν θα αναφέρουμε πολλά μιας και έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. Ένας παίκτης απαραίτητος για κάθε ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί. Μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω. Τελευταίος του σταθμός μετά την Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν ο Α.Ο Τρίκαλα.

Ο Κωνσταντίνος Μπακρατσάς αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, γεννήθηκε στις 24-2-2000 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ακαδημία της Δήμητρας Απόλλωνα. Στην συνέχεια αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Α.Ο. Σελλάνων, δύο χρόνια στην Αναγέννηση Καρδίτσας, και τελευταία μετακίνηση του ήταν στα γειτονικά Τρίκαλα στον ΑΟΤ.

Ο Αστέρας Καρδίτσας καλωσορίζει τους δύο ποδοσφαιριστές,τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Άρη και Κωνσταντίνε καλώς ήρθατε".

Διαβάστε επίσης: Ο Άρης Λώττας στο Campion.gr!