Παλικαρίσια ισοπαλία ο ΠΑΣ με Ολυμπιακό

Παλικαρίσια ισοπαλία με σκορ 2-2 πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στους "Ζωσιμάδες", για την 14η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Οι παίκτες του Θανάση Στάικου, με ένα τρομερό come-back, "επέστρεψαν" από το 0-2 των Πειραιωτών και πήραν μία παλικαρίσια ισοπαλία.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με την εικόνα που είχε δείξει πριν τη διακοπή και μάλιστα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.
Οι Πρωταθλητές προηγήθηκαν με δύο τέρματα του Φορτούνη στο 34' και στο 45'. Όμως οι Ηπειρώτες με τεράστια ψυχικά αποθέματα, με τα γκολ του Παμλίδη στο 64' και του Λιάσου στο 76', έκαναν το τελικό 2-2 εξασφαλίζοντας τον πολύτιμο βαθμό. Εντυπωσιακή η παρουσία του Μορέιρα για ακόμη ένα ματς.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Λιάσος, Ριένστρα, Παμλίδης (81' Ροσέρο), Μορέιρα, Σταματελόπουλος (60' Μπαλάν).
Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ντόι, Ρέτσος, Βρουσάι (22' Ανδρούτσος), Ρέαμπτσουκ (81' Γκάρι Ροντρίγκες), Ίνμπομ Χουάνγκ (81' Μαρσέλο), Εμβιλά, Φορτούνης, Μπιέλ, Χάμες (71' Μπακαμπού), Αραμπί (71' Κασάμι).