Αυτή την ομάδα ανέλαβε ο Πάρις Ζουμπούλης

Τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα βρήκε ο Πάρις Ζουμπούλης.
Ο βετεράνος επιθετικός της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Εδεσσαϊκού και πρώην προπονητής της ομάδας της Πέλλας, θα βρίσκεται πλέον στη τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Ίκαρος.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:
 
"ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ. Ο ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή ποδοσφαίρου Παράσχο Ζουμπούλη.
Ο Παράσχος «Πάρις» Ζουμπούλης είναι παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στον χώρο της επίθεσης και νυν προπονητής. Κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Α΄ Εθνική με τις φανέλες των Εδεσσαϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Σκόντα Ξάνθης.
Ο Ζουμπούλης ξεκίνησε την καριέρα του από την Δόξα Εξαπλάτανου Αριδαίας για να ακολουθήσει μεταγραφή στον Εδεσσαϊκό, με τον οποίο αγωνίστηκε για δύο αγωνιστικές περιόδους στην Α΄ Εθνική με 17 τέρματα σε 63 αγώνες. Ακολούθησε η μετακίνηση στον ΠΑΟΚ, όπου παρέμεινε μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν 1997/98. Κατά την πρώτη του χρονιά στον «δικέφαλο του Βορρά» σημείωσε 9 γκολ για το πρωτάθλημα, μεταξύ των οποίων και δύο εναντίον του Άρη, στην εντός έδρας επικράτηση με 2-0 στα πλαίσια του δεύτερου γύρου. Την επόμενη σεζόν σκόραρε εκ νέου στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, σε μια ακόμη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη στην Τούμπα, αυτή τη φορά με 1-0. Η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων βρήκε τον Ζουμπούλη πάλι πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ με 13 γκολ, επίδοση που παράλληλα τον ανέδειξε στη δέκατη θέση του πίνακα των σκόρερ της Α΄ Εθνικής. Συνολικά, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης σκόραρε 33 φορές για το πρωτάθλημα.
Ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμα από την ΑΕΚ μετά από ανταλλαγή με τον Μαχαιρίδη. Παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν συνήθως ως αλλαγή, πέτυχε 6 γκολ σε 17 συμμετοχές. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Σκόντα Ξάνθη: στην πρώτη του σεζόν στους «ακρίτες» αγωνίστηκε σε 24 αγώνες πρωταθλήματος σκοράροντας 11 φορές, επίδοση που τον έφερε στην όγδοη θέση του πίνακα των σκόρερ από κοινού με τον Γιοβάνοβιτς των Τρικάλων και τον Φρούσο του ΠΑΟΚ. Τον Δεκέμβριο του 2001 ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του με την Ξάνθη και ακολούθως μεταπήδησε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου πέτυχε σε 23 αγώνες 8 γκολ στο πλαίσιο της Β΄ Εθνικής. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κέρκυρα, τον Λεβαδειακό, τη Ρόδο και τον Εδεσσαϊκό, όπου και έκλεισε την καριέρα του το 2007. Σε επίπεδο Α' Εθνικής, ο Ζουμπούλης σημείωσε 71 τέρματα σε 243 συμμετοχές.
Ως προπονητής, πέρασε αρχικά από τον πάγκο της Δοξας Εξαπλατάνου που συμμετείχε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας. Αργότερα διετέλεσε βοηθός προπονητή σε Ξάνθη, Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, ενώ το καλοκαίρι του 2019 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Εδεσσαϊκού".