Σούπερ Λιγκ 2: Ξεκινά στις 6 Νοεμβρίου

Ο κύβος ερρίφθη τελικά για την Σούπερ Λιγκ 2, η οποία θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου.
Αρχικά είχε οριστεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 15-16 Οκτωβρίου, αλλά όπως προέκυψε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τετάρτης (12/10), η διοργανώτρια Αρχή μετέθεσε την έναρξη του πρωταθλήματος για τις αρχές του επόμενου μήνα.
Ο Διαγόρας μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσε, θα αγωνιστεί στο Βόρειο Όμιλο αντί της Ξάνθης που αποχώρησε. Επίσης και ο Ηρακλής Λάρισας θα συμμετέχει σε αυτό τον όμιλο.
Από την κλήρωση που έγινε για τις ομάδες οι οποίες πήραν πρόσκληση συμμετοχής για να καλύψουν τα κενά, η Ηλιούπολη πήγε στο Νότιο Όμιλο αντί του Διαγόρα, όπως και ο ΠΑΟ Ρουφ αντί του Εργοτέλη.

Αναλυτικά οι όμιλοι όπως διαμορφώθηκαν:

Α όμιλος: Απόλλων Λάρισας, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Απόλλων Πόντου, ΑΣΑ, Πανσερραϊκός, Ηρακλής, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Μακεδονικός, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας, Διαγόρας.
Β όμιλος: Χανιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Επισκοπή, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ηρόδοτος, Κηφισιά, ΑΕΚ Β, Ολυμπιακός Β, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

1) Μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών, αναβάλλει την έναρξη του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 για τις 6 Νοεμβρίου 2022.
2) Κατόπιν αιτήματος της ίδιας ΠΑΕ και ομόφωνης ψήφισής του από το σώμα, η ΠΑΕ Διαγόρας θα αγωνίζεται στην τρέχουσα περίοδο, στον Α Όμιλο του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 ακολουθώντας το πρόγραμμα της ΠΑΕ Ξάνθη που αποχώρησε.
3) Ο Ηρακλής Λάρισας που θα αγωνιστεί επίσης στον Α Όμιλο, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Εκπροσώπου Γ Εθνικής, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας.
4) Για τον Β Όμιλο και σε κλήρωση που διεξήχθη στο συμβούλιο ανάμεσα στους προβιβασθέντες από τη Γ Εθνική, η Ηλιούπολη θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ΠΑΕ Διαγόρας ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ της ΠΑΕ Εργοτέλης που αποχώρησε.
5) Το πρωτάθλημα της Κ19 θα ξεκινήσει επίσης στις 6 Νοεμβρίου 2022, χωρισμένο στους υπάρχοντες δυο ομίλους και ακολουθώντας το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.