Κατεβαίνει στο πρωτάθλημα ο Καραϊσκάκης, όλο το ρεπορτάζ εδώ!

Έτοιμος για νέο ξεκίνημα είναι πλέον ο Καραϊσκάκης Άρτας.
Η περυσινή σεζόν για τους Αρτινούς δεν είχε την κατάληξη που όλοι θα ήθελαν. Μπορεί με τους Τζουκάνοβιτς, Καβακά και στη συνέχεια τους Φραντζέσκο και Κώτσιο να υπήρχαν προσδοκίες, κάποια λάθη που δεν ήταν μόνο αγωνιστικά, οδήγησαν την ομάδα στον υποβιβασμό στην Γ Εθνική κατηγορία. 
Με το τέλος της σεζόν, ήταν σαν να σταμάτησε ο χρόνος. Μεγάλο διάστημα, εντελώς ανενεργό και τις φήμες να φουντώνουν και να περιλαμβάνουν κάθε σενάριο.
Η τελευταία φήμη περί οριστικής διάλυσης της ομάδας αποδείχθηκε αβάσιμη.
Το Campion.gr έκανε το ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζει. Ο Καραϊσκάκης Άρτας θα είναι ενεργός και τη νέα σεζόν και θα συμμετέχει στο Β τοπικό της Άρτας με την Κ15 του συλλόγου.
Η νέα διοίκηση έχει αναλάβει ένα τεράστιο έργο και κάνει μια μεγάλη προσπάθεια.
Ήταν γνωστά τα τεράστια χρέη που δημιούργησε η προηγούμενη διοίκηση και σας έχουμε παρουσιάσει σε προηγούμενα θέματα. Όμως παλιές οφειλές που έγιναν τώρα γνωστές και παρότι ήταν άπαντες (νέα διοίκηση, παίκτες, τεχνικό τιμ) έτοιμοι να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, αυτή η προοπτική ήταν αδύνατη. Μάλιστα είχαν ξεκινήσει οι προπονήσεις και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είχαν δοθεί και προκαταβολές.
Παρά τις προσπάθειες της νέας διοίκησης να επικοινωνήσει με την ΕΠΟ και να λάβει διευκρινήσεις για τη συνέχεια και τις υποχρεώσεις του ερασιτέχνη, δεν κατέστη αυτό ποτέ δυνατό και το ρίσκο θα ήταν μεγάλο, όπως είναι εύκολα αντιληπτό.
Σχετικά με το γήπεδο. Το γήπεδο των Αγίων Αναργύρων είναι και αυτό σε κακή κατάσταση. Γίνεται αγώνας δρόμου για να ετοιμαστεί. Εάν προλάβουν οι άνθρωποι του συλλόγου, τότε θα χρησιμοποιηθεί κανονικά. Εάν όχι, σε κάποια ματς η ομάδα θα αγωνιστεί σε άλλο γήπεδο.
Μπορεί η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες να είναι μια προσδοκία, όμως με τα χρέη που έχουν... "κληρονομηθεί", αυτό είναι φύσει αδύνατο.
Ευχή όλων είναι ο Καραϊσκάκης Άρτας να βρει τον δρόμο του και να καταφέρει να ορθοποδήσει. Η προσπάθεια που γίνεται είναι πολύ μεγάλη από όλους τους ανθρώπους της ομάδας, παρά την απελπιστική κατάσταση στην οποία την παρέλαβαν.