Ισοπαλία ο ΠΑΣ στη Νίκαια

Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ιωνικό στη Νίκαια, για την 9η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Ένας βαθμός ο οποίος είναι πολύτιμος για τους Ηπειρώτες, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο.
Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό για τον ΠΑΣ, καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-0 με τα τέρματα του Λοβέρα και του Άοσμαν στο 26' και στο 31' αντίστοιχα, μετά από δύο στατικές φάσεις. Όμως παρότι δεν ικανοποίησαν, οι Γιαννιώτες είχαν κάποιες καλές στιγμές με κυριότερη το δοκάρι του Εραμούσπε στο 36ο λεπτό.
Στην επανάληψη, ο ΠΑΣ ήταν σαφώς καλύτερος, πιό κινητικός και με περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.
Όμως η ισοφάριση ήρθε με δύο πέναλτι που εκτέλεσε ο Ροντρίγκο Εραμούσπε. Το πρώτο ήταν στο 55' όταν έκανε χέρι ο Βαλεριάνος και το δεύτερο στο 85' με ανατροπή επίσης του Βαλεριάνου στον Τζίμα.
Στο σημερινό ματς, ο "Άγιαξ της Ηπείρου" παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, έδειξε χαρακτήρα παίρνοντας την ισοπαλία και όπως δήλωσε ο Θανάσης Στάικος, μέσω των παικτών εμφανίστηκε το dna του ΠΑΣ Γιάννινα με πάθος και ψυχή.

Οι συνθέσεις:
Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μυγάς, Ρομαό, Λοβέρα (85' Μεντόσα), Φαντιγκά, Άοσμαν (80' Μάσας), Κάνιας, Ελευθεριάδης (59' Σεμπά), Μαντζής.
ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μπιλμπάο (46' Κιάκος), Ροσέρο, Παμλίδης (75' Μορέιρα), Εραμούσπε, Ριένστρα (46' Τζήμας), Μπαλάν.