Έγινε ηθοποιός ο Μιχάλης Βλάχος!

Ένα ακόμη ταλέντο του ξεδιπλώνει ο Μιχάλης Βλάχος!
Ο βετεράνος αμυντικός με μεγάλη καριέρα στην Εθνική, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, την Πόρτσμουθ και την Γουόλσολ, πλέον ασχολείται και με την υποκριτική τέχνη.
Ο σπουδαίος παλαίμαχος μπακ δοκιμάζει τις "δυνάμεις" του στο θέατρο δίπλα στον φίλο του Τάκη Βαμβακίδη και τον Αλέξη Παρχαρίδη, με την παράσταση «Ενεκα Zeneca».
Άλλωστε, από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 είχε ήδη δοκιμάσει τις υποκριτικές του ικανότητες σε σίριαλ της ιδιωτικής τηλεόρασης. Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα «Espresso»: «Το 2004 είχα συμμετάσχει στο σίριαλ "Στο παιχνίδι της συγγνώμης" δίπλα στον Τάκη Βαμβακίδη, τον Πασχάλη Τσαρούχα και πολλούς άλλους αξιόλογους ηθοποιούς. Άρα, δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα όλο αυτό» και συνεχίζει:
«Την πρόταση μου την έκανε ο Τάκης Βαμβακίδης και μου πρότεινε να παίξω τον ρόλο ενός δημοσιογράφου που έκανε έρευνα για τα μέτρα και τον Covid. Απλά προσάρμοσαν τον ρόλο στο πραγματικό μου επάγγελμα, αυτό του ποδοσφαιριστή. Είχε αρκετά στοιχεία από την επαγγελματική μου ζωή αυτός ο ρόλος. Μου έστειλαν το σενάριο στο εξωτερικό, το διάβασα και άρχισα να το μαθαίνω. Παίξαμε στο Μαρούσι σε μια εκδήλωση, και όπως αντιλήφθηκα θα πάει περιοδεία αυτό το θεατρικό».
Στην ερώτηση αν ξεκινάει μια καινούργια καριέρα για εκείνον, ο ίδιος χαμογελάει. «Μπα, δεν νομίζω να ξεκινήσω νέα καριέρα ως επαγγελματίας. Όμως επειδή δεν κωλύομαι να δοκιμάζω νέα πράγματα στη ζωή μου, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου φέρει το μέλλον. Μου άρεσε όλο αυτό που βίωσα, και το διασκέδασα. Ο Τάκης Βαμβακίδης μού είπε ότι αντεπεξήλθα στον ρόλο και του άρεσα πολύ» αναφέρει ο νυν προπονητής. Στο τέλος της παράστασης, μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής καταχειροκροτήθηκε για τον ρόλο του και την υποκριτική του δεινότητα, ενώ στην ερώτηση πόσο δύσκολο είναι να μεταπηδήσει ένας ποδοσφαιριστής από τα γήπεδα στα θέατρα, δεν κρύβει τα δυνατά του γέλια: «Όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και τα αθλήματα είμαστε αρκετά προσαρμοστικοί και πειθαρχημένοι άνθρωποι και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε δύσκολες συνθήκες».