Αναστόπουλος: «Συγχαρητήρια στον κόσμο και τους παίκτες, δίκαιη η πρόκρισή μας»

Χαρούμενος, όπως είναι λογικό, ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος μετά την μεγάλη πρόκριση της Καλαμάτας επί του Παναιτωλικού, για το Κύπελλο Ελλάδος.
Ο τεχνικός των νικητών απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις φάσεις για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε έναν πάρα πολύ καλό και δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο Παναιτωλικός. Μπορέσαμε στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε τον έλεγχο, παρότι μείναμε πίσω στο σκορ. Είχαμε φάσεις που αν τις εκμεταλλευόμασταν θα ήταν πολύ διαφορετική η εξέλιξη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε και δεχθήκαμε δύο γκολ με άπιαστα σουτ. Παρ’ όλα αυτά το παλέψαμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο και τους παίκτες. Για εμάς στόχος είναι το πρωτάθλημα. Και τελικό Κυπέλλου να παίξεις, αν δεν πάρεις το πρωτάθλημα έχεις αποτύχει.
Εγώ δεν είμαι της άποψης του καλού παιχνιδιού και των πολλών σουτ στην εστία. Κερδίζει αυτός που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θα πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα μετά από αυτή τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Θα πρέπει να τη διαχειριστούμε σωστά. Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο, ο οποίος έχει λύσει όλα μας τα προβλήματα. Είμαστε άλλη ομάδα σε σύγκριση με τα πρώτα μας φιλικά. Δίκαιη η πρόκρισή μας και μας αδικεί το ότι την πήραμε στα πέναλτι».