Άλλαξε σήμα και φανέλα η Καλλιθέα, σφοδρή αντίδραση της Ερασιτεχνικής!

Με νέο σήμα και μαύρη φανέλα εμφανίστηκε η Καλλιθέα στο φιλικό με την Βέροια.
Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, φορούσε μαύρη φανέλα, σε αντίθεση με την κλασσική μπλε-λευκή, ενώ είχε και νέο σήμα. Ένα χρυσό συνδυασμό των γραμμάτων Α και Κ, κάτι που παραπέμπει ευθέως στην πρόθεση των ιδιοκτητών να μετονομάσουν την ομάδα σε "Athens-Kallithea".
Σφοδρή και άμεση ήταν η αντίδραση της Ερασιτεχνικής, η οποία έκανε διαμαρτυρία-σύσταση προς την ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

"Με θλίψη παρακολουθήσαμε τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα της 21/08/2022 μεταξύ της ΠΑΕ Βέροια και της ΠΑΕ Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και η ομάδα της πόλης μας, ιδρυτικός μέτοχος της οποίας είναι ο Σύλλογός μας, χρησιμοποίησε εμφάνιση που δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την 56χρονη (μόλις πρόσφατα , στις 18/08 γιορτάσαμε την γενέθλια ημέρας ίδρυσής μας) ιστορική διαδρομή της, με τα χρώματα και το σήμα της (εμφανίσθηκε με μαύρη εμφάνιση αντί της γνωστής στο πανελλήνιο κυανόλευκης καθώς και με ακατάληπτα σήματα, χωρίς οποιαδήποτε αναφορά στο πασίγνωστο και ιστορικό της σήμα με τα πέντε κόκκινα αστέρια).
Με την παρούσα εκφράζουμε την εντονότατη διαμαρτυρία μας για την ενέργειά σας αυτή, η οποία όχι μόνο παραβιάζει τις ισχύουσες διατάξεις, όχι μόνο παραβιάζει το καταστατικό της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας που έχετε ταχθεί να τηρείτε, αλλά προκαλεί και τη νοημοσύνη μας και το φίλαθλο κοινό της πόλης μας.
Σε εκδήλωση της ύστατης προσπάθειάς μας ν’ αποφευχθούν δικαστικές και διοικητικές διαδικασίες που μόνο δυσμενείς συνέπειες θα έχουν για την ομάδα μας, σας ΚΑΛΟΥΜΕ ν’ αναθεωρήσετε τη στάση σας, ν’ απόσχετε από κάθε ενέργεια που άμεσα ή έμμεσα προσβάλει την ιστορία της ομάδας μας, τους φιλάθλους της και την πόλη μας και ν’ αντιληφθείτε επιτέλους ότι τετελεσμένα και αυθαιρεσίες δεν θα γίνουν αποδεκτά.
Μια Πόλη…Μια Ομάδα…Μια Ιστορία!!!"