Στην Ανόρθωση ο Νεόφυτος Μιχαήλ

Στην Ανόρθωση θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νεόφυτος Μιχαήλ.
Ο διεθνής Κύπριος τερματοφύλακας, που στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με το διεθνή τερματοφύλακα Νεόφυτο Μιχαήλ. Η συνεργασία έχει διάρκεια μέχρι το Καλοκαίρι του 2024.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Βιογραφικό

Ο Νεόφυτος γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 16/12/1993 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό στον οποίο κι έμεινε μέχρι το Γενάρη του 2014 όταν και παραχωρήθηκε στο ΘΟΙ Λακατάμιας. Ενάμιση χρόνο μετά, τον απέκτησε η Νέα Σαλαμίνα και στη διετία που αγωνίστηκε εκεί κατέγραψε 26 συμμετοχές προτού πάρει μεταγραφή για τον ΑΠΟΕΛ το Καλοκαίρι του 2017. Στην πενταετία του στον «Αρχάγγελο» παραχωρήθηκε δανεικός τέσσερις φορές σε Άρη Λεμεσού, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Λευκωσίας. Μετρά 62 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου και 10 στην Ελλαδική Σούπερ Λίγκα. Από το 2016, που κλήθηκε πρώτη φορά στην Ανδρών της Κύπρου, είναι σταθερά στις κλήσεις των ομοσπονδιακών προπονητών και μέσα στο 2022 ήταν βασικός στα πέντε από τα έξι παιχνίδια που έγιναν".