Εγκαινιάστηκε το μουσείο του Λεβαδειακού (pics & video)

Εγκαινιάστηκε το μουσείο του Λεβαδειακού.
Το μουσείο της ομάδας της Βοιωτίας είναι μια πρωτοβουλία των βετεράνων του συλλόγου και με την συμπλήρωση 61 χρόνων ιστορίας του, συνδέει το παρελθόν με το παρόν.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Με μία λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ τα εγκαίνια του Μουσείου του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.
Μια προσπάθεια χρόνων που υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία και εργασία από τους βετεράνους – παλαιμάχους του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.
Μια δουλειά που οδήγησε σε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, το οποίο συνδέει το παρελθόν με το παρόν, λίγες μέρες πριν τη συμπλήρωση των 61 χρόνων ζωής της ομάδας, αλλά και με πολύ μέλλον, όπως συμφώνησαν οι ομιλητές, αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση.
Το παρόν έδωσαν η θρησκευτική και πολιτική ηγεσία του τόπου, ο μεγαλομέτοχος, σύσσωμο το ΔΣ και όλα τα στελέχη της ΠΑΕ, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που είχαν ταξιδέψει και από μακριά και φυσικά πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών.
Αναφορά από τους ομιλητές έγινε στους ανθρώπους που πρόσφεραν στην ομάδα και δε βρίσκονται πια στη ζωή, με ιδιαίτερη μνεία στον πρόσφατα αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή των παλαιμάχων Κώστα Γκαλαμέλο, στον παλιό πρόεδρο Μιχάλη Σκλαπάνη, το όνομα του οποίου έχει πάρει το μουσείο, καθώς και στον Παναγιώτη Κόλλια, που υπήρξε παίκτης, προπονητής, γενικός αρχηγός αλλά και πρόεδρος, η οικογένεια του οποίου έκανε τη δωρεά για την υλοποίησή του.
Μεταξύ των βραβεύσεων ξεχώρισε αυτή στον κ. Κομπότη, για την προσφορά του στην ομάδα, με τον ίδιο να παραλαμβάνει το βραβείο εμφανώς συγκινημένος.
Από τις ομιλίες των παρευρισκόμενων ξεχώρισε αυτή του πρώην Προέδρου – πρώην Δημάρχου Άρη Ρούσσαρη, ο οποίος παρέθεσε αρκετά ιστορικά στοιχεία, ενώ έκλεισε καλώντας τον κόσμο σε συσπείρωση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά, «όπως στο μπαράζ με τη Βέροια», ώστε η ομάδα να πετύχει ακόμα περισσότερα.
Το μουσείο βρίσκεται Καραγιαννοπούλου και Θέμιδος 9 και οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2261025571".