Άλωσε ξανά την Τούμπα ο Άρης, έντονες αποδοκιμασίες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους παίκτες τους!

Τεράστια νίκη για τον Άρη, που επιβλήθηκε εκ νέου 0-1 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με γκολ του Καμαρά και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας των playoffs!
Ο Άρης νίκησε για δεύτερη φορά φέτος τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, ξανά με 0-1, χάρη σε γκολ του Καμαρά και ανέβηκε στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας της Super League 1, την ώρα που ο ΠΑΟΚ παραμένει δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για δέκατο σερί ματς.
Η νέα γκέλα έφερε αποδοκιμασίες από το κοινό της Τούμπας, με τον Κούρτιτς μάλιστα να ανοίγει διάλογο με την κερκίδα μετά το πέρας της αναμέτρησης...

Το ματς
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, αν και ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 5', όταν το γύρισμα του Μουργκ έμεινε αναξιοποίητο και εν συνεχεία το σουτ του Τσιγγάρα βρήκε σε αμυντικό.
Ο Σούντγκρεν σούταρε άουτ στο 9’, με τον Πασχαλάκη να αποκρούει την –απευθείας- εκτέλεση κόρνερ του Ιτούρμπε στο 20'.
Μία προσπάθεια του Μαντσίνι στο 22' πέρασε πολύ ψηλά άουτ, ενώ ο Κούρτιτς στο 33' σούταρε έξω από την περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα... συστημένη στην αγκαλιά του Κουέστα.
Στο 39ο λεπτό ο Καμαρά είχε τη μεγάλη ευκαιρία έχοντας βγει τετ α τετ με τον Πασχαλάκη, ωστόσο έκανε εντελώς λάθος κοντρόλ με αποτέλεσμα να μην σουτάρει καν και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει!
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες ανεβασμένες και άκρως απειλητικές.
Ο Πασχαλάκης μπλόκαρε άνετα το πλάγιο σουτ του Καμαρά στο 48', ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σούντγκρεν έπιασε τρομερό μακρινό σουτ αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 51' ήρθε η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων, με τον Σάστρε να σουτάρει από τα δεξιά, τον Κουέστα να αποκρούει εντυπωσιακά και τον Μουργκ να αστοχεί απελπιστικά προ κενής εστίας.
Εντέλει, στο 63ο λεπτό, ήρθε το γκολ για τον Άρη! Ο Μαντσίνι βρήκε με τρομερή πάσα τον Καμαρά και ο Μαυριτανός αυτή τη φορά τελείωσε υποδειγματικά τη φάση, δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε τον Λουτσέσκου να ρίξει... ό,τι επιθετικογενή παίκτη είχε στο ματς, με την ομάδα του να πιέζει αλλά να δυσκολεύεται να απειλήσει. Η κεφαλιά του Μιχάι στο 76' πέρασε έξω, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κουέστα μπλόκαρε μετά από προσπάθεια του Άκπομ με το κεφάλι.
Ο Καμαρά λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 στις καθυστερήσεις, ωστόσο αφού απέφυγε δύο αντιπάλους, είδε τον Σάστρε να ανακόπτει την πορεία του, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
MVP: Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έδωσε μπόλικες μάχες αλλά στη φάση του πρώτου ημιχρόνου έκανε τραγικό κοντρόλ όταν βγήκε τετ α τετ με τον Πασχαλάκη. Ο Αφρικανός επιθετικός όμως πήρε το... αίμα του πίσω στο 63', όταν απέφυγε καταπληκτικά τον Ίνγκασον και τελείωσε υποδειγματικά τη φάση, χαρίζοντας μία τεράστια νίκη στην ομάδα του.

Έντονες αποδοκιμασίες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους παίκτες τους!
Με το τελευταίο σφύριγμα οι αποδοκιμασίες, που είχαν αρχίσει… από νωρίς, εντάθηκαν! Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «έκραξαν» παίκτες, αλλά και Λουτσέσκου, και από τις φωνές τους «γλίτωσε» μόνο ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που χειροκροτήθηκε!
Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, το γεγονός πως Μουργκ και Τέιλορ αποδοκιμάστηκαν έντονα και κατά τη διάρκεια της αλλαγής τους, το ίδιο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς έκανε δηλώσεις!
Υπήρξε, μάλιστα και επεισόδιο με τον Κούρτιτς, στον οποίο δεν άρεσαν οι αποδοκιμασίες και άνοιξε διάλογο με την κερκίδα, με αποτέλεσμα να τα ακούσει περισσότερο από κάθε άλλον! Πήγε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς στο σημείο, όπως και ο Κριστιάνο Μπάτσι, για να τον πάρουν για τα αποδυτήρια!
Με δύο παιχνίδια να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος και ενώ ο ΠΑΟΚ δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη τη 2η θέση και μαθηματικά, υπάρχει έντονος προβληματισμός στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο και ενόψει τελικού Κυπέλλου.
ΠΗΓΗ: Σπορ FM