Ανατροπή με Λουκίνα η Καλαμάτα

Με τον Γιάννη Λουκίνα να βρίσκει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα η Καλαμάτα πέρασε νικηφόρα και από το "Μιχ. Κρητικόπουλος" με 1-2 επί της Κηφισιάς στο φινάλε του Νοτίου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2.
Mε αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή τους και οι δύο προπονητές, οι ομάδες δεν βρήκαν γρήγορα ρυθμό. Αν και η Κηφισιά άνοιξε νωρίς το σκορ στο 3' συγκεκριμένα. Ο Οικονομίδης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Ταΐρη γράφοντας το 1-0. Η Κηφισιά πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφτανε με μεγαλύτερη ευκολία στα καρέ του Ταΐρη ενώ η Καλαμάτα είχε κάποιες τελικές προσπάθειες η σπουδαιότερη εκ των οποίων ήταν ένα σουτ του Λουκίνα στο 20ό λεπτό με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Καλαμάτα έγινε πιο επιθετική χάρη και στις αλλαγές του προπονητή της, Γιάννη Μπελλά. Στο 66' ο Λουκίνας κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα του Σμπώκου και η Ελένη Αντωνίου έδειξε χωρίς δισταγμό την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο πρώτος σκόρερ της "Μαύρης Θύελλας" και νίκησε τον Αναγνωστόπουλο σημειώνοντας το 1-1. Η Καλαμάτα έψαξε και άλλο γκολ. Και το πέτυχε στο 84' και πάλι με τον Λουκίνα. Ο Μπόρχες έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά και έδωσε ασίστ πάρε–βάλε στον σέντερ φορ της Μεσσηνιακής ομάδας που δεν λάθεψε και με το 22ο γκολ του στη σεζόν έκανε το 1-2. liganews