Το ανανεωμένο σάιτ του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου

Σε λειτουργία βρίσκεται πλέον το ανανεωμένο σάιτ του ΠΣΑΤ, του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Το διαδικτυακό «σπίτι» του ΠΣΑΤ μπήκε στη νέα εποχή. Και στην προκειμένη περίπτωση, τα πολλά λόγια δεν είναι φτώχια, απλώς καταδεικνύουν τη μετάβαση σε έναν ψηφιακό κόσμο που κυριαρχεί – και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου δεν θα μπορούσε να μείνει θεατής των εξελίξεων. Το ανανεωμένο psat.gr προσφέρει στον επισκέπτη μια πανεύκολη και γρήγορη μετάβαση, σε όλα τα θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος ενός αθλητικού συντάκτη αλλά και όποιου άλλου ενδιαφέρεται. Η νέα κατηγοριοποίηση προσφέρει μια γρήγορη πρόσβαση στο αρχείο των δραστηριοτήτων, των ανακοινώσεων αλλά και των νέων του συνδέσμου ενώ η επίσκεψη στο psat.gr από κινητό και άλλες συσκευές, είναι πιο γρήγορη και άμεση από ποτέ.
Παράλληλα, το μενού των εγγραφών εξελίχθηκε. Πλέον δεν απαιτείται (ηλεκτρονικό ή μη) ταχυδρομείο για την κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, παρά μονάχα ένα πανεύκολο upload. Με τη συνδρομή της εταιρείας Netway που καθοδήγησε τον ιστότοπο του αθλητικού συντάκτη στη νέα εποχή, το psat.gr περνάει σε ένα άλλο επίπεδο, με την παράλληλη ανάπτυξή του στα social media: στο Facebook, στο Instagram και στο Youtube.
Φυσικά, στον ΠΣΑΤ αναμένουμε και τις απόψεις, εσάς των μελών μας. Διότι το εν λόγω site πρωτίστως είναι δικό σας. Και εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο…"