ΠΑΕ Ιωνικός: «Χρήστο Δάρρα σε ευχαριστούμε»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτη τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρρα, εξέδωσε ο Ιωνικός, για τις ενέργειές του στο συγκλονιστικό περιστατικό με τον Ρομέρο.
Η ομάδα της Νίκαιας συνεχάρη τον γιατρό της, για την άμεση επέμβασή του στον σοκαριστικό τραυματισμό του Ρομέρο στην αναμέτρηση με τον Βόλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τον γιατρό της ομάδας μας, Χρήστο Δάρρα, για την άμεση επέμβασή του στον σοκαριστικό τραυματισμό που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Νεάπολης στο παιχνίδι με τον Βόλο.
Ένας άνθρωπος 27 ετών, ένας ποδοσφαιριστής, είχε την ατυχία να του γυρίσει η γλώσσα και προς στιγμήν όλοι πάγωσαν. Εκτός από την Χρήστο Δάρρα. Ο γιατρός της ομάδας μας επέδειξε τρομερά αντανακλαστικά σε μία κρίσιμη στιγμή, όπου θα μπορούσε να έχει ακόμη και τραγική κατάληξη. Επιδεικνύοντας την κατάλληλη ψυχραιμία, κατάφερε να επαναφέρει τον Φράνκο Ρομέρο.
Λειτουργώντας άκρως επαγγελματικά και τάχιστα, με την τεράστια γνώση του και εμπειρία, ο Χρήστος Δάρρας κατάφερε να σώσει τον ποδοσφαιριστή του Βόλου και αυτό είναι το μεγαλύτερο παράσημο απ' όλα για έναν γιατρό. Να κρατάει στη ζωή έναν άνθρωπο! Για αυτό και αξίζουν χίλια μπράβο και «ευχαριστώ» από όλους προς τον σπουδαίο άνθρωπο και γιατρό Χρήστο Δάρρα!
«Τέτοια περιστατικά είναι εκείνα που σφραγίζουν και έναν γιατρό και ένα άτομο. Εκείνη την ώρα δεν μετρούν χρώματα φανέλας, μετρά η ζωή ενός ανθρώπου, που είναι 27 χρονών. ώρα, που πήγα στο νοσοκομείο και τον είδα, με αγκάλιασε -δεν θέλω να πω κλαίγοντας- αλλά και ο ίδιος εκείνη την ώρα δεν καταλάβαινε, δεν είχε αισθήσεις. Όταν σου γυρίζει η γλώσσα, έχεις χαθεί τελείως», ανέφερε και συγκλόνισε ο κύριος Δάρρας σε συνέντευξή του.
Ο Χρήστος Δάρρας αποτελεί ένα κόσμημα για τα ελληνικά γήπεδα, έναν σπουδαίο άνθρωπο και έναν κατά τεκμήριο κορυφαίο γιατρό σε όλη τη χώρα και τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την τεράστια προσφορά του τόσο στο σημερινό περιστατικό, όσο και σε όλη του την καριέρα. Ο Ιωνικός αισθάνεται περήφανος που ο κύριος Δάρρας είναι μέλος στην οικογένειά του και στο επιτελείο του!
Επίσης, η οικογένεια του Ιωνικού θέλει να ευχηθεί καλή ανάρρωση στον Φράνκο Ρομέρο. Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψει κοντά στους δικούς του ανθρώπους, να είναι υγιέστατος και να συναντηθούμε ξανά ως αντίπαλοι στο γήπεδο!».