Κολιτσιδάκης: «Γι' αυτό δεν πήγα σε καμία ομάδα φέτος»

Ο προπονητής και βετεράνος μπακ της Εθνικής, του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, Θανάσης Κολιτσιδάκης, μίλησε στο Metropolis 95,5.
Αναλυτικά όσα είπε:

Σε ατομικό επίπεδο είπε:
«Ήταν επιλογή μου να μην δουλέψω φέτος και για του χρόνου βλέπουμε. Ήθελα να ήμουν κοντά στα παιδιά μου στην Αθήνα, για να προσαρμοστούν».

Για τον ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου. Μεγάλωσα με τον ΠΑΟΚ, ο πατέρας μου με πήγαινε στο γήπεδο. Ποτέ δεν έκρυψα την αγάπη μου για την ομάδα, Υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό, αλλά ποτέ δεν έκρυψα τα αισθήματά μου για τον ΠΑΟΚ. Προχθές ήμουν στη Λεωφόρο και ο Παναθηναϊκός επικράτησε δίκαια. Ίσως το 1-0 να είναι φτωχό με βάση τις ευκαιρίες».

Για το ποιο πιστεύει θα είναι το ζευγάρι του τελικού:
«Αν και θα ήθελα να δω ένα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στον τελικό, πιστεύω πως θα περάσει ο Ολυμπιακός στον τελικό. Οι πιθανότητες είναι 50-50 στο ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ είναι λίγο πεσμένος, μετά από τα ματς με την Μαρσέιγ και τον Άρη. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, φαίνεται λίγο αδιάφορος. Θα παίξει ρόλο το πρώτο ματς».

Για το ποιο παίκτες είναι βαρόμετρα για τη κάθε ομάδα και αν ο ΠΑΟΚ θα επηρεαστεί από τη διαφαινόμενη απουσία του Βιεϊρίνια:
«Δεν νομίζω πως ο Βιεϊρίνια είναι κομβικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ. Κομβικός είναι ο Μπίσεσβαρ, ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα. Το βασικό πρόβλημα της ομάδας είναι ότι δεν σκοράρει εύκολα. Ο τελευταίος μεγάλος σκόρερ της ομάδας, είναι ο Πρίγιοβιτς. Από πλευράς Ολυμπιακού είναι ο Ελ Αραμπί το βαρόμετρο, ο οποίος δεν βρίσκεται σε καλή φάση».