Προσπάθησε να επιστρέψει στον ΠΑΣ ο Ντε Βινσέντι;

Προσπάθεια να επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο Τόμας Ντε Βινσέντι σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sportime και το Goal.com.cy, ο Αργεντίνος, ο οποίος φόρεσε στο παρελθόν την φανέλα της ομάδας της Ηπείρου με μεγάλη επιτυχία, έκανε κρούση στην οικογένεια Χριστοβασίλη για να φορέσει ξανά την φανέλα με τον Ταύρο.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

"Στα 33 του πλέον ο Τόμας Ντε Βινσέντι και τελευταία του χρονιά φέτος στον ΑΠΟΕΛ. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι Κύπριοι δεν έχουν εκφράσει την παραμικρή πρόθεση να του ανανεώσουν το συμβόλαιο του.
Ο… γνώριμος στα λημέρια μας Ντε Βινσέντι, μαθαίνω ότι έχει αρχίσει εδώ και καιρό να ψάχνεται για επιστροφή στην Ελλάδα. Μόνο καλές αναμνήσεις έχει από την πενταετία που έπαιξε ποδόσφαιρο στα μέρη μας, σε Καλαμάτα, ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό.
Οι «κεραίες» μου έπιασαν ότι μετά τον Κόντε, ήθελε και εκείνος να επιστρέψει στη λίμνη των Ιωαννίνων. Άριστες οι σχέσεις του με την οικογένεια Χριστοβασίλη, αλλά μέχρι εκεί.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek»,  η οικογένεια, το σκέφτηκε, αλλά για πολύ λίγο. Περίπτωση να κάνει κίνηση για τον Αργεντίνο το καλοκαίρι δεν υπάρχει.
Θα γίνουν κάποιες δυνατές μεταγραφές, ειδικά αν αποχωρήσει ο Περέα και φέρει ζεστό χρήμα στα ταμεία, αλλά όχι με ποδοσφαιριστές σε τέτοια ηλικία. Θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα έχουν και μεταπωλητική αξία".