Πάντος: "Το οπαδικό μίσος δεν έχει θέση στον αθλητισμό"

Ο Τάσος Πάντος στην μεγάλη του καριέρα ως ποδοσφαιριστής, απέδειξε ότι ξέρει από κατακτήσεις πρωταθλημάτων!
Σήμερα ο βετεράνος μπακ του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα, κατέκτησε ως προπονητής της Κ15 του Ολυμπιακού, το Πρωτάθλημα Ελλάδος, επικρατώντας με 5-4 του ΠΑΟΚ.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως το οπαδικό μίσος δεν έχει θέση στον αθλητισμό και τα κέντρα τοξικότητας να σταματήσουν να μολύνουν το ποδόσφαιρο.

"Η ύπαρξη των τμημάτων υποδομής έχει σκοπό τη βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών με απώτερο στόχο την άνοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε αυτό το πλαίσιο είναι κρίμα να αναλωνόμαστε σε οπαδικές αντιπαραθέσεις και τοξικότητα την οποία εισπράττουν παιδιά ηλικίας 15 ετών. Το οπαδικό μίσος δεν έχει καμία θέση στον αθλητισμό και ειδικότερα στις μικρές ηλικίες.
Ας αγκαλιάσουμε τα παιδιά όλων των ομάδων, δίνοντάς τους όλα τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να διαμορφώσουν σωστούς χαρακτήρες μέσα από το ποδόσφαιρο. Ας σταματήσουν λοιπόν τα κέντρα της τοξικότητας, κάποια media που μολύνουν το ποδόσφαιρο. Ας σεβαστούν τον κόπο και το μέλλον των παιδιών. Όταν μοιράζουν μίσος θα βλέπουμε επιθέσεις σε πούλμαν 17χρονων, βία σε 12χρονα σε Ακαδημίες και τελικά, όλοι το ξέρουμε, δολοφονίες νεαρών παιδιών στους δρόμους" δήλωσε.