Μπούργος: "Θα δουλέψω για να πάω τον Άρη όλο και πιο ψηλά"

Ο Χερμάν Μπούργος μίλησε στην κάμερα της Nova ενόψει του ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως πήρε πάνω του την πίεση των έξι βαθμών, ενώ υποστήριξε πως θα δουλέψει σκληρά για να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πίεση των έξι βαθμών: "Ήταν μία πίεση που γνώριζα και είχα αποφασίσει να πάρω στην πλάτη μου. Οπότε, αυτή την πίεση των έξι βαθμών την έχω απορροφήσει εγώ αυτές τις μέρες".

Για το αν θεωρεί πως είναι γουρλής, καθώς ο Άρης με τον ερχομό του πέτυχε δύο νίκες: "Είμαι άνθρωπος που πιστεύω πως όσο περισσότερο δουλεύεις τόσο περισσότερη τύχη έχεις".

Για το τι του αρέσει στον Άρη: "Είμαστε όλοι σαν μια γροθιά πίσω από κοινό στόχο".

Για τα πέντε γκολ που έχει βάλει ο Άρης και το μηδέν παθητικό: "Υπάρχει πολύ μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ, οπότε ξέραμε πως το γεγονός ότι δεν σκόραρε η ομάδα τόσο εύκολα ήταν κάτι που θα λυθεί. Υπάρχουν καμιά φορά κάποια αρνητικά σερί, τα οποία είναι δύσκολο να σπάσεις, αλλά με κάποιες μικρές αλλαγές μπορεί να έρθουν διαφορετικά αποτελέσματα".

Για το αν θα δούμε στους επόμενους αγώνες στο παιχνίδι του Άρη στοιχεία του: "Είναι σίγουρο. Όσο έχεις περισσότερο χρόνο να δουλέψεις, τόσο περισσότερα πράγματα θα αλλάζουν. Έχουμε χρόνο πλέον για να αλλάξουμε πράγματα, όχι μόνο από τη δική μου την πλευρά, αλλά και από την άποψη της διοίκησης, του κόσμου".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Είναι πολύ όμορφο που έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας. Θα βγούμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Γνωρίζω τα πάντα για τον Ολυμπιακό. Το πώς θα τον αντιμετωπίσω το γνωρίζουν οι παίκτες μου".

Για τον σεβασμό που έχει εισπράξει στην Ελλάδα: "Το νιώθω και θα δουλέψω για να συνεχίσω να απολαμβάνω αυτόν τον σεβασμό και να είμαστε διαρκώς όλο και πιο ψηλά".