Πέτρος Μαρινάκης: «Θα κάνουμε την προσπάθειά μας»

Ότι θα κάνουν την προσπάθειά τους για παραμονή δήλωσε ο Πέτρος Μαρινάκης.
Ο βετεράνος άσος της Σεβίλλης, της Εθνικής, του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ, είναι πλέον προπονητής της Νεάπολης. Όμως η ήττα από την Σούδα άφησε πικρία στην ομάδα, με τον Μαρινάκη να δηλώνει:

«Να ξεκινήσω από τα παιδιά που τραυματίστηκαν. Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και να επιστρέψουν γρήγορα στις ομάδες τους. Πάνω απ’ όλα μετρά η υγεία. Για το παιχνίδι, θεωρώ το ήθελαν και οι δύο ομάδες, η ισοπαλία δε θα βοηθούσε καμία. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, δεχτήκαμε δύο γκολ από λάθος συγκέντρωση. Θα μπορούσε να δεχτούμε όμως και σε άλλες φάσεις.
Είχαμε φάσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε αλλά δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και έκανα κάποιες αλλαγές, κάποια παιδιά είναι καινούρια στην ομάδα, δεν έχουν ούτε 3 μέρες και προσπαθήσαμε λίγο ανορθόδοξα. Και δεχτήκαμε πάλι από ένα δικό μας κόρνερ το γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι.
Για τη συνέχεια, είναι δύσκολη για την ομάδα μας. Και γενικά το πρωτάθλημα δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι γιατί οι ομάδες είναι λίγες αλλά εμείς συνεχίζουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο και θα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μία θέση πιο ψηλά για να σώσουμε την κατηγορία. Η προσπάθεια θα γίνει».