ΟΦ Ιεράπετρας-Καραϊσκάκης 5-1

Βαριά ήττα με 5-1 γνώρισε ο Καραϊσκάκης από τον ΟΦ Ιεράπετρας στην Κρήτη για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής ημέρας της Σούπερ Λιγκ 2.
Η ομάδα της Άρτας έκανε την 5η ήττα της στα τελευταία 6 ματς και θα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια εάν θέλει να αποφύγει την υποβιβασμό.
Στο 2ο μόλις λεπτό ο Μεσσιδόρο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι άνοιξε το σκορ, ενώ 3 λεπτά αργότερα ο Νεκούλ έκανε το 2-0.
Το 3-0 έγινε στο 14' μετά από συνδυασμό του Αντερέγκεν με τον Μεσσιδόρο και την κάθετη στον Νεκούλ αυτός με διαγώνιο πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το 4-0 έκανε στο 58' ο Αντερέγκεν, ενώ στο 65' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-1 με σουτ εκτός περιοχής του Κλιγγόπουλου.
Το τελικό 5-1 έκανε έκανε στο 93' ο Αντερέγκεν.

Οι συνθέσεις:
ΟΦΙ (Στάικος Βεργέτης): Καραγκιόζης, Κοντοές, Κάρδαρης, Μεσσιδόρο (66' Ντέλτερ), Νεκούλ (66' Κατάλντι), Ντι Λορέντζο, Μπενίτεζ (86' Καραμπέτσος), Λεμονής (71' Τορίμπιο), Βουό (46' Μπλανκ Καζάου), Ζήσης, Αντερέγκεν.
Καραϊσκάκης Άρτας (Δημήτρης Μπέλας): Λάζαρεβς, Πριόνας (60' Φαν Ιπέρεν), Πέδρο Ενρίκε, Κλιγγόπουλος (70' Γιαννιώτης), Βαφειάδης (70' Κορέλας), Κρισμάρεβιτς, Ναζίμ, Ντοναλντόνι, Δερμιτζάκης (46' Γαλεάδης), Τάμπας, Νταλακούρας.