Μεγάλο "διπλό" ο Ιωνικός στην Τρίπολη!

Μεγάλη νίκη με 2-3 πήρε ο Ιωνικός του Δημήτρη Σπανού στην Τρίπολη επί του Αστέρα, για την 23η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό, όταν ο Σίτο «άδειασε» από αριστερά τον Ματσούκα και γύρισε στον Ριέρα, το σουτ του τελευταίου ήταν αδύναμο, αλλά ο Καπίγια πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή άνοιξε το σκορ.
Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα έγινε στο 58ο λεπτό. Ο Λένις βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσιφτσή και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, όμως την ώρα που έκανε το πλασέ σπρώχτηκε από πίσω από τον Καστάνιος.
Ο διαιτητής Κουμπαράκης αρχικά δεν καταλόγισε κάτι, αλλά μετά από σχεδόν δίλεπτη εξέταση του βίντεο, υπέδειξε πέναλτι και απέβαλε τον αμυντικό του Αστέρα.
Εν τέλει ο Άοσμαν ευστόχησε στο 63' (πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα της Τρίπολης μέσα στο 2022) και ισοφάρισε. Πριν καν προλάβει ο Μίλαν Ράσταβατς να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, ο Ιωνικός προηγήθηκε με τον Λένις, από ασίστ του Άοσμαν.
Στο 89' σουτ του Κρέσπι σταμάτησε στο δοκάρι του Ιωνικού, ενώ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάναλης έφυγε μόνος, πέρασε και τον Τσιφτσή και «σφράγισε» τη νίκη του Ιωνικού.
Οι Αρκάδες, που ηττήθηκαν ύστερα από πέντε συνεχείς νίκες, κατάφεραν να μειώσουν στο 90'+10' με σουτ του Κρέσπι, που κόντραρε σε αμυνόμενο και άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον Χουτεσιώτη.