Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ιωνικός

Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ιωνικό, που θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 17:15, στους "Ζωσιμάδες", όπως ανακοίνωσε επίσημα η Γιαννιώτικη ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι βάσει του νέου υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη διεξαγωγή των αγώνων με όριο 10%, επί της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου, είναι αναγκασμένη να επιτρέψει την είσοδο στο Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες” MONO στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Την ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 15.00 και παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο.
  • Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο δηλωθέν κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης, το ΑΜΚΑ, καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή).
  • Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
  • Βάσει του επικαιροποιημένου Πρωτόκολλου Διεξαγωγής Αγώνων η πώληση των εισιτηρίων δε θα πραγματοποιείται, ενώ τα εκδοτήρια στο Ζωσιμάδες θα παραμείνουν κλειστά.
  • Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο κατά την είσοδό σας στις εγκαταστάσεις όσο και για την παραμονή σας σε αυτές καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Τυχόν παραβάσεις θα επιφέρουν ποινές αφενός στους  παραβάτες αφετέρου στην γηπεδούχο ομάδα βάσει της κείμενης νομοθεσίας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο πλευρό της ομάδας μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ.

ΠΑΣ στα ΕΥΚΟΛΑ, ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα ΔΥΣΚΟΛΑ".