Σαν σήμερα το 2007: Με 2 γκολ του Στολτίδη, ο Ολυμπιακός 3-0 τη Βέρντερ Βρέμης!

Μια μεγάλη Ευρωπαϊκή βραδιά έζησε σαν σήμερα το 2007, ο Ολυμπιακός.
Οι Πειραιώτες θριάμβευσαν με 3-0 της Βέρντερ Βρέμης στο Φάληρο, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η ομάδα του Τάκη Λεμονή, έχει νικήσει τη Βέρντερ στη Γερμανία, τη Λάτσιο στην Ρώμη και έχει φέρει ισοπαλία με την Ρεάλ στο Φάληρο. Τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τους Γερμανούς και σε μια σούπερ παράσταση επικρατεί με 3-0 σφραγίζοντας την μεγάλη πρόκριση.
Το σκορ ανοίγει ο Ιεροκλής Στολτίδης μόλις στο 12', βάζοντας "φωτιά" στο γήπεδο, ο Koβάσεβιτς στο 70' βάζει την υπογραφή του και στο 74' ξανά ο Στολτίδης, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνει το τελικό 3-0. Τρομερή κι η συνεισφορά του Νικοπολίδη που όποτε χρειάστηκε δήλωσε "παρών", αποτρέποντας την ομάδα του Σάαφ να σκοράρει.
Ο Ολυμπιακός είναι στην επόμενη φάση όπου αντιμετώπισε την Τσέλσι Μπάλακ, Τσεχ, Ντρογκμπά, Μακελελέ, Μαλουντά, Καρβάλιο.

Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοβ, Άντζας, Πάντος, Λεντέσμα, Πατσατζόγλου (24' Μενδρινός), Στολτίδης, Γκαλέτι (85' Νούνιες), Κοβάσεβιτς (82' Μήτρογλου), Λούα Λούα.
Βέρντερ Βρέμης (Τόμας Σάαφ): Βίζε, Φριτς, Μπάουμαν (82' Τόσιτς), Νάλντο, Πάσανεν, Γιένσεν, Βράνιες (58' Χαντ), Μπορόβσκι, Ντιέγκο, Ρόζενμπεργκ, Σανόγκο (67' Αλμέιδα).