Γιαννίκης: "Δεν έχω κάνει καμία εισήγηση για παίκτη στην ΑΕΚ"

Κατηγορηματικός ήταν ο Αργύρης Γιαννίκης όταν ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον ομογενή χαφ Ζεμπάστιαν Βασιλειάδη της Αρμίνια Μπίλεφελντ.
Στις δηλώσεις του στη Nova, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (10/12, 19:30), ο προπονητής της Ένωσης όχι μόνο δεν μπήκε στη διαδικασία να επιβεβαιώσει τις διαρροές των προηγούμενων ημερών, αλλά προχώρησε σε κατηγορηματική διάψευσή τους, κάνοντας λόγο για πρόωρη κουβέντα που δεν έχει τεθεί επί τάπητος.

"Δεν σχολιάζω ονόματα παικτών που δεν είναι παίκτες μου. Δεν έχω κάνει καμία εισήγηση για παίκτη, δεν έχω ασχοληθεί μεταγραφικά καθόλου αυτή τη στιγμή, δεν υπήρχε κανένας διάλογος εσωτερικά, γιατί υπάρχει τεράστια δουλειά να αναπληρώσουμε κάποια κενά και να βελτιώσουμε την ομάδα για να κερδίσουμε τα παιχνίδια.
Όταν θα υπάρχουν συζητήσεις εσωτερικές, θα αναλύσουμε τα πάντα και θα δούμε αν και εφόσον χρειαστεί και πού θα χρειαστεί, αλλά αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρουν μόνο οι παίκτες μου και η δουλειά καθημερινά", σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.