Είναι ο "Άγιαξ της Ηπείρου", πάτησε τον Βόλο και έμεινε 3ος!

Μεγάλη νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς επικράτησε με 3-2 του Βόλου στους "Ζωσιμάδες" και έμεινε στην 3η θέση, με την λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος!
Σε ένα συγκλονιστικό ματς, η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά έδειξε ψυχή και πάθος και παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε το ανέτρεψε και πήρε την μεγάλη νίκη που τον φέρνει στους 22 βαθμούς και στην 3η θέση της κατάταξης!
Ο Ορόζ έκανε το 0-1 για την ομάδα της Μαγνησίας, αλλά ο αρχηγός Γιάννης Κάργας έφερε το ματς στα "ίσα" στο 12'. Οι Βολιώτες πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, καθώς ο Νίνης με σουτ έκανε το 1-2 στο 40'. Ο Περέα στο 57' ισοφάρισε για τους Ηπειρώτες και η πίεση πλέον προς τους φιλοξενούμενους ήταν ασφυκτική. Μία πίεση που απέδωσε καρπούς, διότι ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πίρσμαν από τον Ροσέρο και ο Εραμούσπε στο 86' έδωσε τη σπουδαία νίκη στο "Άγιαξ της Ηπείρου"!
Πλέον, ο ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη στις 17:15 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, όπως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που είχε πάρει την τεράστια νίκη με 0-1 με το γκολ του Πέδρο Κόντε που επανέρχεται σιγά σιγά από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκες, Μπρένερ (62' Λώλης, 95' Παντελάκης), Σνάιντερ, Μορέιρα (87' Λιάσος), Περέα.
Βόλος: Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Ορόζ (77' Ρινέρ), Ρεγκατέν, Νίνης (89' Βοϊτκόφσκι), Μπαρτόλο, Ροσέρο (90' Τερεζίου), Φαν Βεέρτ.